Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Kahramanmaraş Veteriner Hekimleri Odası, Antalya’ya yardım eli uzattı

Kahramanmaraş Veteriner Hekimleri Odası, Antalya’ya yardım eli uzattı

Kahramanmaraş Veteriner Hekimleri Odası, ülkenin çeşitli yerlerinde halen devam eden orman yangınlarından dolayı zarar gören hayvanların tedavi edilmesi için yardım kampanyası başlattı.

Kahramanmaraş Veteriner Hekimleri Odası, ülkenin çeşitli yerlerinde halen devam eden orman yangınlarından dolayı zarar gören hayvanların tedavi edilmesi için yardım kampanyası başlattı.

Kahramanmaraş Veteriner Hekimleri Odası, Antalya’ya yardım eli uzattı

Kahramanmaraş Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Başkan Erdal Gök: “Ülkemizin çeşitli illerinde halen devam eden orman yangınları herkesi olduğu gibi bizleri de derinden üzmektedir. Yangına kendi hayatlarını hiçe sayarak müdahale eden tüm kamu ve sivil vatandaşlarımıza gayretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ebediyete uğurladığımız kahramanlarımıza rahmet yakınlarına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Yangından etkilenen ve tedaviye ihtiyaç duyan tüm hayvanların tedavileri odamız tarafından ücretsiz olarak yapılacaktır.” Dedi.

Kahramanmaraş Veteriner Hekimleri Odası’ndan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Antalya İlinde çıkan yangında zarar gören hayvanlar ile ilgili Antalya Veteriner Hekimleri Odası ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, hayvanların tedavisi için pomat-serum ve dezenfektan ihtiyaçlarının olduğu tespit edilmiştir. 

Söz konusu ürünlerin tedarik edilmesi amacıyla odamız tarafından başlatılan kampanya, 02.08.2021 Pazartesi saat 08.00 itibari ile başlayacak olup, 04.08.2021 Çarşamba günü saat 17.00’de sona erecektir.

Toplanan ürünlerin tamamı odamız tarafından bizzat Antalya Veteriner Hekimleri Odasına teslim edilecek olup, ihtiyaç halinde hekimlerimiz orada tedavi hizmeti verecektir.

Yardımda bulunmak isteyen meslektaşlarımızın odamız ile irtibata geçmesi rica olunur.” 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız