Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Parçalı bulutlu
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Kahramanmaraş Valisi Ünlüer, toplu konut projelerini yerinde inceledi

Kahramanmaraş Valisi Ünlüer, toplu konut projelerini yerinde inceledi

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Doğukent Mahallesi’nde yürütülen toplu konut projelerini yerinde inceleyerek çalışmaların son aşamaya geldiğini açıkladı.

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Doğukent Mahallesi’nde yürütülen toplu konut projelerini yerinde inceleyerek çalışmaların son aşamaya geldiğini açıkladı.

Kahramanmaraş Valisi Ünlüer, toplu konut projelerini yerinde inceledi

Kahramanmaraş’ta deprem sonrası yeniden yapılanma süreci hız kesmeden devam ederken, Doğukent Mahallesi’nde hayata geçirilen toplu konut projelerinde önemli bir eşik aşıldı.

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinasyonunda Emlak Konut GYO tarafından yürütülen projelerde saha incelemesinde bulundu.

İnceleme programında Vali Ünlüer’e, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ahmet Şahin ile Emlak Planlama ve Proje (EPP) Müdürü Tacettin Şeker eşlik etti. Yetkililer, projelerin mevcut durumu, inşaat sürecinde gelinen nokta ve teslim takvimine ilişkin kapsamlı bilgiler paylaştı.

Sahadaki incelemelerde, konutların büyük bölümünde fiziki gerçekleşmenin tamamlanma aşamasına geldiği ve çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda ilerlediği ifade edildi. Projelerin, deprem gerçeği göz önünde bulundurularak modern şehircilik anlayışı ve yüksek güvenlik standartlarıyla inşa edildiği vurgulandı.

Değerlendirmelerde bulunan Vali Mükerrem Ünlüer, Doğukent’te yürütülen çalışmaların sadece konut üretimi değil, aynı zamanda yeni bir yaşamın inşası anlamına geldiğini belirtti.

Deprem sonrası kentin yeniden ayağa kalkma sürecinde bu projelerin kritik bir rol üstlendiğini ifade eden Ünlüer, “Amacımız, vatandaşlarımızı güvenli, sağlam ve çağdaş yaşam alanlarıyla en kısa sürede buluşturmak. Çalışmalarımız kararlılıkla sürüyor” dedi.

Doğukent Mahallesi’nde yükselen yeni konutların, tamamlanmalarının ardından hak sahiplerine teslim edilmesiyle birlikte Kahramanmaraş’ta normalleşme ve kalıcı yaşam sürecine önemli bir katkı sağlaması bekleniyor.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız