Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Parçalı bulutlu
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Kahramanmaraş’taki ulaşım yatırımları Ankara’da masaya yatırıldı

Kahramanmaraş’taki ulaşım yatırımları Ankara’da masaya yatırıldı

Ankara’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya gelen Başkan Görgel, ‘Kahramanmaraş’ımızın geleceğini planlarken, merkezi hükümetimizin desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz.

Ankara’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya gelen Başkan Görgel, ‘Kahramanmaraş’ımızın geleceğini planlarken, merkezi hükümetimizin desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz.

Kahramanmaraş’taki ulaşım yatırımları Ankara’da masaya yatırıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, bir dizi temas ve toplantı kapsamında gittiği Ankara’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti. AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammed Burak Gül’ün de yer aldığı görüşmede, şehrin ulaşım altyapısını güçlendirecek mevcut ve planlanan projeler kapsamlı şekilde ele alındı.

Ziyarette, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Kahramanmaraş’ta yapımına başlanan Sümbüllü Kavşağı, Sanayi Kavşağı ve Karacasu Kavşağı başta olmak üzere birçok kritik ulaşım yatırımında gelinen son durum değerlendirildi. Devam eden çalışmaların fiziki gerçekleşme oranları, trafik akışına sağlayacağı katkılar ve projelerin tamamlanma süreçleri istişare edildi.

Ayrıca, özellikle deprem sonrası yeniden yapılanma sürecinde yeni yerleşim alanları dikkate alınarak önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan ulaşım yatırımları da masaya yatırıldı. Şehrin ana arterlerinde trafik yükünü azaltacak, ulaşım güvenliğini ve konforunu artıracak yeni kavşak, yol genişletme ve bağlantı projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Dev ulaşım projelerini bir bir hayata geçiriyoruz

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Kahramanmaraş’ımızın ulaşım altyapısını daha güçlü, daha güvenli ve daha konforlu hale getirmek için Ankara temaslarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede, şehrimizde yapımı devam eden Sümbüllü, Sanayi ve Karacasu kavşakları başta olmak üzere birçok önemli projede gelinen aşamayı detaylı şekilde değerlendirdik. Mevcut projelerin hızla tamamlanması ve yeni yatırımların da en kısa sürede hayata geçirilmesi için güçlü bir koordinasyon içerisindeyiz.

Kahramanmaraş’ımızın geleceğini planlarken, merkezi hükümetimizin desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. Bakanlığımızla iş birliği içinde, hemşehrilerimizin günlük yaşamını kolaylaştıracak, şehir içi ve şehirlerarası ulaşımı daha akıcı hale getirecek projeleri bir bir hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bu süreçte desteklerini eksik etmeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na, milletvekillerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız