Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Parçalı az bulutlu
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Kahramanmaraş'taki "Milli İrade Meydanı" genişletiliyor!

Kahramanmaraş'taki "Milli İrade Meydanı" genişletiliyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Kahramanmaraş'taki Milli İrade Meydanı'nın olabildiğince genişletilerek, kent merkezinde büyük bir meydanın oluşturulacağını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Kahramanmaraş'taki Milli İrade Meydanı'nın olabildiğince genişletilerek, kent merkezinde büyük bir meydanın oluşturulacağını söyledi.

Kahramanmaraş'taki "Milli İrade Meydanı" genişletiliyor!

Genişletme çalışmaları süren Milli İrade Meydanı ile burada inşaatı devam eden Erzurumluoğlu Camisi'nde incelemelerde bulunan Ünal, yetkililerden bilgi aldı.

 

Ünal, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, camiyi yaptıran hayırsever aileye teşekkür etti.

 

Kente bir meydan kazandırma hayallerinin olduğunu anımsatan Ünal, şunları kaydetti: "Kahramanmaraş merkezde bir meydanımız olsun istedik. Dolayısıyla buradaki Emniyet Müdürlüğünün taşınmasına karar verdik. Sağ olsunlar İçişleri Bakanlığı da bu konuda oldukça anlayışlı davrandı. O dönemde, hatırlarsanız, İstanbul Büyükşehir Belediyesi de Emniyet Müdürlüğü binasını yapmayı taahhüt etti. Şu anda Emniyet Müdürlüğü binamız da büyük oranda tamamlanmış durumda. Şimdi inşallah bu cami merkezde kalacak şekilde, üniversite binası ve buradaki okulun alanını da katıp, olabildiğince genişleterek, Kahramanmaraş'ın merkezinde büyük bir meydan oluşturulacak."

 

İnsanların gelip meydanda gölgelenebileceği bir alana da ihtiyaç olduğunu kaydeden Ünal, bu gölgelerin bir kısmının ağaçlarla, bir kısmının da büyük şemsiyelerle oluşturulacağını anlattı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız