Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Parçalı bulutlu
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Kahramanmaraş Erkenez OSB’de yeni yatırım hamleleri masaya yatırıldı

Kahramanmaraş Erkenez OSB’de yeni yatırım hamleleri masaya yatırıldı

Erkenez Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, 2025 yılı faaliyetleri kapsamlı biçimde değerlendirilirken, 2026 yılına yönelik hedefler ve yatırım planları da gündeme alındı.

Erkenez Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, 2025 yılı faaliyetleri kapsamlı biçimde değerlendirilirken, 2026 yılına yönelik hedefler ve yatırım planları da gündeme alındı.

Kahramanmaraş Erkenez OSB’de yeni yatırım hamleleri masaya yatırıldı

Toplantıya, Erkenez OSB Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kurtul, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hikmet Gümüşer ve yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.

Görüşmelerde, bölgenin mevcut durumu, sanayi altyapısının güçlendirilmesi, arıtma tesisinin yatırım programına alınması ve yeni yatırım alanlarının oluşturulması konuları ele alındı.

Vali Ünlüer, toplantıda yaptığı değerlendirmede, Erkenez OSB’nin Kahramanmaraş sanayisinin büyümesinde önemli bir rol üstlendiğini belirterek, “Organize sanayi bölgeleri sadece üretim alanları değil, aynı zamanda sürdürülebilir kalkınmanın da merkezidir. Erkenez OSB’nin yeni yatırımlarla daha da güçleneceğine inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Toplantı, bölge sanayisinin gelişimine katkı sunacak projeler üzerine yapılan istişarelerle sona erdi.

Altyapı, çevre yatırımları ve üretim kapasitesini artırmaya yönelik planların önümüzdeki dönemde somut adımlarla hayata geçirilmesi hedefleniyor.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız