Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Safa Koçoğlu’ndan Kahramanmaraş’a ziyaret

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Safa Koçoğlu’ndan Kahramanmaraş’a ziyaret

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Av. Doç. Dr. Safa Koçoğlu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Kahramanmaraş’a geldi. Ziyareti kapsamında Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer’i makamında ziyaret eden Koçoğlu’na, bakanlık yetkilileri ve yerel protokol üyeleri de eşlik etti. Koçoğlu, Kırmızı Bisikletle Yeniden Doğuş Maratonuna katıldı.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Av. Doç. Dr. Safa Koçoğlu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Kahramanmaraş’a geldi. Ziyareti kapsamında Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer’i makamında ziyaret eden Koçoğlu’na, bakanlık yetkilileri ve yerel protokol üyeleri de eşlik etti. Koçoğlu, Kırmızı Bisikletle Yeniden Doğuş Maratonuna katıldı.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Safa Koçoğlu’ndan Kahramanmaraş’a ziyaret

Valilik binasında gerçekleştirilen görüşmede, Kahramanmaraş’ta yürütülen gençlik ve spor yatırımları ele alınırken; gençlerin spora yönlendirilmesi, tesisleşme çalışmaları ve sportif etkinliklerin yaygınlaştırılmasına yönelik projeler değerlendirildi.

Ziyaret sırasında Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Bakan Yardımcısı Koçoğlu, gençlere yönelik yatırımların her geçen gün artarak devam edeceğini belirtti.

Koçoğlu, “Kahramanmaraş, genç nüfusu ve dinamik yapısıyla sporun merkezi olma potansiyeline sahip bir şehir. Bakanlık olarak hem altyapı hem de proje desteği noktasında çalışmalarımız sürecek.” ifadelerini kullandı.

Vali Mükerrem Ünlüer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Bakan Yardımcımızı şehrimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Kahramanmaraş’ta gençlik ve spor alanındaki atılımlar, Bakanlığımızın desteğiyle daha da ivme kazanacaktır.” dedi.

Ziyaret, karşılıklı hediye takdimlerinin ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Koçoğlu, daha sonra AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı M. Burak Gül’ü ziyaret etti.

Kırmızı Bisikletle Yeniden Doğuş Maratonuna katılan Koçoğlu, “100 Kırmızı Bisiklet, 100 Genç, 1000’lerce umut. Afetten Etkilenen Gençlerin Güçlendirilmesi Destek Programı kapsamında,  Kahramanmaraş’tayız!

Hayat Yeniden Eğitim Vakfı tarafından gerçekleştirilen “Kırmızı Bisikletle Yeniden Doğuş” projesinde genç arkadaşlarımızla aynı yolda, aynı umutla pedal çevirdik. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak; sporu, hareketi ve dayanışmayı iyileştirici bir güç olarak görüyor, gençlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkürler.” İfadelerine yer verdi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız