Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Dulkadiroğlu ve Çağlayancerit’te 34 kilometre yol yenileniyor

Dulkadiroğlu ve Çağlayancerit’te 34 kilometre yol yenileniyor

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ve Çağlayancerit ilçelerinde ulaşım yatırımları kapsamında toplamda 34 kilometrelik yol yenileme çalışması başladı.

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ve Çağlayancerit ilçelerinde ulaşım yatırımları kapsamında toplamda 34 kilometrelik yol yenileme çalışması başladı.

Dulkadiroğlu ve Çağlayancerit’te 34 kilometre yol yenileniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ulaşım yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Çağlayancerit ve Dulkadiroğlu ilçelerinde bir dizi yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriliyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler tarafından, Çağlayancerit ilçesinde toplamda 23 kilometre uzunluğa sahip Bozlar – Oruçpınar grup yolunda asfalt sathi kaplama çalışması gerçekleştiriyor. Bir diğer nokta olan Dulkadiroğlu ilçesinde ise toplamda 11 kilometre uzunluğa sahip Kabasakal – Başdevrişli yolunda asfalt sathi kaplama çalışmaları devam ediyor.  

Muhtarlardan Büyükşehir’e teşekkür

Çalışmalara ilişkin Bozlar Mahalle Muhtarı Hikmet Üldeş, “Bozlar ile Oruçpınar arasındaki yol artık ekonomik ömrünü doldurmuş ve kullanılamayacak hale gelmişti. Durumu Büyükşehir Belediyemize ilettik. Onlarda gerekli incelemeleri yaptıktan sonra yolun yenilenmesine karar verdiler. Ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör mahallemizdeki diğer arterlerde de yenileme çalışması yapacağını bizlere iletti. İnşallah Hayrettin Başkanımız sayesinde ulaşımda yaşadığımız aksaklıklar son bulacak. Çalışmalarından dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör olmak üzere tüm ekibine çok teşekkür ederim” dedi. Kabasakal Mahalle Muhtarı Ali Kalli ise, “Kabasakal ve bölge mahalleler tarafından şehir merkezine olan ulaşımımızda aktif olarak kullandığımız yol sorun teşkil etmekteydi. Büyükşehir Belediye ekiplerimiz bu yolun yenilenmesi gerektiğine karar verdi ve çalışmalara başladı. Arterin yenilenmesiyle şehir merkezine olan ulaşımımızda aksaklıkların ortadan kalkacağına inanıyorum. Yollarımız Büyükşehir’le daha konforlu hale geliyor. Çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına şahsım ve mahallem adına teşekkür ederim” dedi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız