Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Başkan Okay: Malazgirt zaferi, askeri bir başarının ötesinde ve güçlü bir iradenin eseridir

Başkan Okay: Malazgirt zaferi, askeri bir başarının ötesinde ve güçlü bir iradenin eseridir

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Malazgirt Zaferi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Okay, ‘Malazgirt Zaferi askeri bir başarının ötesinde, imanın, sabrın ve fedakarlığın bir eseridir’ dedi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Malazgirt Zaferi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Okay, ‘Malazgirt Zaferi askeri bir başarının ötesinde, imanın, sabrın ve fedakarlığın bir eseridir’ dedi.

Başkan Okay: Malazgirt zaferi, askeri bir başarının ötesinde ve güçlü bir iradenin eseridir

Türk toplumuna Anadolu’nun kapılarını açan Malazgirt Zaferi’nin yeni bir çağın kapılarını da açtığını ifade eden Başkan Okay, mesajında: “Büyük komutan Sultan Alparslan’ın komutanlığında İslam orduları haçlı ordularına karşı büyük bir zafer kazanmıştır.  Türkler, tarihten aldığı bilgi ve tecrübe ile Anadolu’yu; kendisine yurt yapmışlardır. Anadolu, Türk-İslam Medeniyeti’ne beşik, mazlumlara umut olmuştur. Köklü geçmişten, güçlü bir geleceğe uzanan bu kutlu zaferin yankıları günümüzde hala sürmektedir ve daha nice bin yıllarda da yankılanacaktır. 

Malazgirt zaferi, askeri bir başarının ötesinde, aklın, yeteneğin, imanın, sabrın, fedakarlığın ve güçlü bir iradenin eseridir. Bugün Malazgirt’te ortaya konulan tüm bu irade devletimizde ve milletimizde mevcuttur. Dün olduğu gibi bugün de mazlumlara umut, zalimlere korku olan bir imana sahibiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Malazgirt şehitleri başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.” İfadelerine yer verdi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız