Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Altyapısı biten sokakların yol kaplamaları da bir bir tamamlanıyor

Altyapısı biten sokakların yol kaplamaları da bir bir tamamlanıyor

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ), Dulkadiroğlu’ndaki Yavuz Selim mahallesinde tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından bozulan yol zeminlerini asfalt yama çalışmalarıyla yeniliyor.

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ), Dulkadiroğlu’ndaki Yavuz Selim mahallesinde tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından bozulan yol zeminlerini asfalt yama çalışmalarıyla yeniliyor.

Altyapısı biten sokakların yol kaplamaları da bir bir tamamlanıyor

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü şehrin dört bir yanında eş zamanlı sürdürülen altyapı yenileme çalışmalarının ardından, bozulan yol zeminlerini de özenle yenilemeye devam ediyor.

Şehrin çeşitli bölgelerinde uygulanan sıcak asfalt yamaları sayesinde, hem sürücüler hem de yayalar için güvenli ve konforlu ulaşım sağlanıyor.

Bu kapsamda, çalışmaların yoğunlaştığı mahallelerin biri de Dulkadiroğlu’nda Yavuz Selim mahallesi oldu.

Altyapı çalışmalarının ardından bozulan yol zeminlerini asfalt yama çalışmalarıyla yenileyen ekipler, yol yüzeylerini yeniden güvenli ve konforlu hale getirildi. Böylece hem araç hem de yaya trafiğinde yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçildi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız