Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Kapalı
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | 2. Uluslararası İstiklal Sempozyumu 2–3 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta düzenlenecek

2. Uluslararası İstiklal Sempozyumu 2–3 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta düzenlenecek

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek II. Uluslararası İstiklal Sempozyumu, 2–3 Şubat 2026 tarihlerinde akademisyenleri, araştırmacıları ve sektör temsilcilerini bir araya getirecek.

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek II. Uluslararası İstiklal Sempozyumu, 2–3 Şubat 2026 tarihlerinde akademisyenleri, araştırmacıları ve sektör temsilcilerini bir araya getirecek.

2. Uluslararası İstiklal Sempozyumu 2–3 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta düzenlenecek

Bu yıl “Yeşil Dönüşüm ve Dijitalleşme” ana temasıyla düzenlenecek sempozyumda; sürdürülebilir gelecek vizyonu, dijital teknolojiler, çevre dostu uygulamalar ve disiplinlerarası yaklaşımlar kapsamlı biçimde ele alınacak.

Güncel akademik çalışmaların sunulacağı etkinlikte, yenilikçi bakış açıları tartışmaya açılacak.

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan, II. Uluslararası İstiklal Sempozyumu’nun üniversitemiz ve bilim dünyası için önemli bir fikir ve iş birliği zemini oluşturacağını vurgulayarak, "Sempozyuma katkı sunacak tüm akademisyenlere, araştırmacılara ve katılımcılara teşekkür ediyor, sempozyumun verimli, ufuk açıcı ve başarılı geçmesini temenni ediyorum" dedi.

II. Uluslararası İstiklal Sempozyumu, yeşil dönüşüm ve dijitalleşme odağında geleceği birlikte konuşmak ve şekillendirmek isteyen tüm paydaşları Kahramanmaraş’ta buluşturacak.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız