Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Eğitim | 1000 Meslek Lisesi sanatsal etkinliklerle buluşuyor ödülleri sahiplerini buldu

1000 Meslek Lisesi sanatsal etkinliklerle buluşuyor ödülleri sahiplerini buldu

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Bakan Yardımcısı Mahmut Özer’in çevrim içi olarak katıldığı programda ‘1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerle Buluşuyor’ projesi kapsamında Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri müzik ve resim dalında vermiş olduğu çevrim içi eğitimler sonunda dereceye giren öğrencilerine ödülleri verildi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Bakan Yardımcısı Mahmut Özer’in çevrim içi olarak katıldığı programda ‘1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerle Buluşuyor’ projesi kapsamında Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri müzik ve resim dalında vermiş olduğu çevrim içi eğitimler sonunda dereceye giren öğrencilerine ödülleri verildi.

1000 Meslek Lisesi sanatsal etkinliklerle buluşuyor ödülleri sahiplerini buldu

Bakanlığın Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’ne bağlı Güzel Sanatlar Liseleri ile Meslek Liseleri arasında gerçekleştirilen ve "Meslekî Eğitimde 1000 Okul” projesinin alt projesi olan “1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerle Buluşuyor” kapsamında İl Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesinde geçtiğimiz tarihlerde öğrenciler arası çevrim içi etkinlikler gerçekleştirildi. Bu kapsamda proje dâhilindeki Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri müzik ve resim dalında vermiş olduğu çevrim içi eğitimler sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri, Müdürlükte gerçekleştirilen törenle verildi.

MEB Bakanı Ziya Selçuk ve Bakan Yardımcısı Mahmut Özer’in çevrim içi olarak katıldığı tören için İl Millî Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz ile birlikte Afşin İlçe Millî Eğitim Müdürü Fatih Kaba, Nurhak İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Marangoz, Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Ömer Faruk Güntay, dereceye giren okulların yönetici, öğretmen ve öğrencileri Müdürlükte bir araya geldi.

Dereceye giren öğrenciler ile birlikte proje dâhilinde katılımcı öğrencilere rehberlik eden Kahramanmaraş Güzel Sanatlar Liseleri öğrencileri ile öğretmenleri ve katılımcı öğrencilerin öğretmenlerine Bakanlıkta hazırlanan teşekkür belgeleri verildi.

Projede belirlenen yönergeye göre resim alanında birinci olan Nurhak Çok Programlı Anadolu Lisesi 11’inci sınıf öğrencisi Zeynep Doğan ve müzik alanında birinci olan Afşin İMKB Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi 10’uncu sınıf öğrencisi Resul Ağcakoyunlu’ya Bakanlığın Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünce dizüstü bilgisayar, her iki alanda da ikinci ve üçüncü olan öğrencilere ise Müdürlükçe tablet bilgisayar hediye edildi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız