Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Hafif yağmur
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Asayiş | Bir polisi şehit eden zanlıyı vuran kişi adli kontrolle serbest

Bir polisi şehit eden zanlıyı vuran kişi adli kontrolle serbest

Kahramanmaraş'ta 1 polisi şehit edip1 polisi de yaraladıktan sonra kaçan zanlıyı av malzemesi satışı yaptığı iş yerinde silahla vurarak yakalayan kişi adli kontrolle serbest bırakıldı.

Kahramanmaraş'ta 1 polisi şehit edip1 polisi de yaraladıktan sonra kaçan zanlıyı av malzemesi satışı yaptığı iş yerinde silahla vurarak yakalayan kişi adli kontrolle serbest bırakıldı.

Bir polisi şehit eden zanlıyı vuran kişi adli kontrolle serbest

Alınan bilgiye göre, kendisini gözaltına almaya gelen emniyet güçlerine silahla ateş ederek 1 polisi şehit edip 1 polisi de yaralayan daha sonra olay yerinden kaçıp kentteki bir av malzemesi satan iş yerine mermi almak için gittiği belirtilen M.K'yı iş yerinde silahla vurarak yakalayan A.P. gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen A.P, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay

Antalya'daki cinayetten aranan M.K'nin eşkaline uygun birinin Kahramanmaraş İsmetpaşa Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi civarında olduğu saptanmış, bu kişinin otelde kaldığı bilgisi üzerine bölgeye polis ekipleri yönlendirilmişti. Otele giden ekiplere silahla ateş edilmesi sonucu polis memuru Barış Göl şehit olmuş, bir polis memuru da yaralanmıştı.

Otelden kaçan zanlı yaralı yakalanmış, kaldırıldığı hastanede ölmüştü.

Zanlıyla irtibatlı olduğu belirlenen S.Ç. de gözaltına alınmıştı.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız