Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Kapalı
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Asayiş | Kahramanmaraş’ta itfaiyeden 2 bin 229 vakaya müdahale

Kahramanmaraş’ta itfaiyeden 2 bin 229 vakaya müdahale

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Eylül ayı boyunca toplam 2 bin 229 vakaya müdahale etti. Olay yerine anında ulaşan ekipler, vatandaşların can ve mal güvenliğini koruma noktasında örnek bir performans sergiledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Eylül ayı boyunca toplam 2 bin 229 vakaya müdahale etti. Olay yerine anında ulaşan ekipler, vatandaşların can ve mal güvenliğini koruma noktasında örnek bir performans sergiledi.

Kahramanmaraş’ta itfaiyeden 2 bin 229 vakaya müdahale

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların güvenliği ve huzuru için 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet sunmaya devam ediyor. Trafik kazası, yangın, su baskını ve boğulma gibi her türlü acil müdahale gerektiren durumda vatandaşların yanında olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Eylül ayında da hızlı ve etkin müdahalesiyle birçok olumsuzluğun büyümeden önüne geçti.

Modern araç ve ekipmanlarla donatılan, alanında uzman personeliyle görev yapan İtfaiye Teşkilatı; 23 şube, 64 araç ve 346 personel ile Eylül ayı boyunca toplam 2 bin 229 olaya müdahalede bulundu.

Yangın, kaza, boğulma ve kurtarma olaylarına anında müdahale

İtfaiye ekipleri, şehir genelinde meydana gelen 623 yangın, 65 trafik kazası, 5 su baskını ve 1 boğulma vakasına hızlı bir şekilde müdahale etti. Ayrıca çeşitli hayvan kurtarma, mahsur kalma ve benzeri bin 535 olaya da etkin bir şekilde müdahale edilerek vatandaşların güvenliği sağlandı. Olaylara anında ulaşan ve zamanla yarışan ekipler, vatandaşların can ve mal güvenliğini koruma noktasında örnek bir performans sergiledi. Özverili çalışmalarıyla dikkat çeken itfaiye personeli, birçok olayda olası can kayıplarının önüne geçti.

Binlerce kişiye afet ve yangın eğitimi

Sadece müdahale değil, önleyici eğitim çalışmalarını da sürdüren Kahramanmaraş İtfaiyesi, Eylül ayında kamu kurumları, okullar ve özel kuruluşlarda 2 bin 652 kişiye eğitim ve tatbikat düzenledi. Yangın güvenliği, acil durumlarda doğru davranış biçimleri ve ilk müdahale yöntemleri konularında verilen eğitimlerle vatandaşların afet bilincinin artırılması hedeflendi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız