Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Parçalı bulutlu
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Asayiş | Kahramanmaraş polisi, uyuşturucu ve aranan şahıslara geçit vermedi

Kahramanmaraş polisi, uyuşturucu ve aranan şahıslara geçit vermedi

Kahramanmaraş’ta polis ekiplerinin titiz çalışmasıyla düzenlenen iki ayrı operasyonda, uyuşturucu ticareti yapan ve çeşitli suçlardan aranan şahıslar yakayı ele verdi.

Kahramanmaraş’ta polis ekiplerinin titiz çalışmasıyla düzenlenen iki ayrı operasyonda, uyuşturucu ticareti yapan ve çeşitli suçlardan aranan şahıslar yakayı ele verdi.

Kahramanmaraş polisi, uyuşturucu ve aranan şahıslara geçit vermedi

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin koordineli şekilde yürüttüğü operasyonda, “Uyuşturucu Madde Ticareti” suçundan hakkında 15 yıl 13 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs yakalandı.

Operasyon kapsamında suçüstü yakalanan iki şüphelinin üzerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda ise 8,23 gram metamfetamin, 45 adet reçeteye tabi sentetik hap, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve 5 adet fişek ele geçirildi.

Ayrıca devam eden çalışmalarda, farklı adreslerde yapılan aramalarda 56,22 gram metamfetamin daha bulundu.

Yapılan işlemler neticesinde adliyeye sevk edilen 5 şahıstan 3’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda da, “Kasten Öldürme”, “Görevi Yaptırmamak İçin Direnme” ve “Hakaret” suçlarından 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs ile 15 yıl hapis cezası bulunan bir diğer firari hükümlü yakalandı.

Her iki şahıs da adliyedeki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, kentte suç ve suçlularla mücadele çalışmalarının kararlılıkla sürdüğünü vurguladı.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız