Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Yaşam | Şehit öğretmenler anıldı, hatıra ormanına fidanlar dikildi

Şehit öğretmenler anıldı, hatıra ormanına fidanlar dikildi

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Şehit Öğretmenler Abidesi Ziyareti ve Öğretmen Hatıra Ormanı Fidan Dikimi Töreni, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Celile Eren Ökten'in katılımıyla gerçekleşti.

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Şehit Öğretmenler Abidesi Ziyareti ve Öğretmen Hatıra Ormanı Fidan Dikimi Töreni, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Celile Eren Ökten'in katılımıyla gerçekleşti.

Şehit öğretmenler anıldı, hatıra ormanına fidanlar dikildi

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen programda, Şehit Öğretmenler Abidesi ziyaret edildi, ardından Öğretmen Hatıra Ormanı'nda fidan dikimi yapıldı.

Programa, Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Celile Eren Ökten, Millî Eğitim Akademisi Başkanı Ali Fuat Arıcı, Ankara İl Millî Eğitim Müdürü Murat Küçükali, şehit öğretmenlerin aileleri, 81 il temsilcisi öğretmenler, Türk Devletleri teşkilatı ve Balkan ülkelerini temsilen 11 öğretmen, Maarif Vakfı okullarını temsilen Gana, Afganistan ve Pakistan ülkelerinden temsilen öğretmenler ile öğrenci ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda, şehit öğretmenler Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve dua okunarak anıldı. Ardından, Şehit Öğretmenler Abidesi ziyaret edilerek karanfil bırakıldı.

Bakan Yardımcısı Celile Eren Ökten, beraberindeki katılımcılarla Öğretmen Hatıra Ormanı'na fidan dikimi gerçekleştirdi. Öğretmenler de öğrencileriyle birlikte fidanlarını toprakla buluşturarak can suyu verdi.

Ökten, etkinlik sırasında şehit öğretmenlerin aileleriyle, öğretmenlerle ve öğrencilerle sohbet etti.

Programda,  tüm katılımcılarla hatıra fotoğrafı da çekildi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız