Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Yaşam | Onikişubat Belediyesi, Başkentlilere EXPO 2023’ü anlatıyor

Onikişubat Belediyesi, Başkentlilere EXPO 2023’ü anlatıyor

Yerel Yönetimlerin gençler için hazırladığı Tam Bana Göre Festival’de yerini alan Onikişubat Belediyesi, Kahramanmaraş’a özgü ürünlerle standını donatırken EXPO 2023 tanıtımını da yapıyor.

Yerel Yönetimlerin gençler için hazırladığı Tam Bana Göre Festival’de yerini alan Onikişubat Belediyesi, Kahramanmaraş’a özgü ürünlerle standını donatırken EXPO 2023 tanıtımını da yapıyor.

Onikişubat Belediyesi, Başkentlilere EXPO 2023’ü anlatıyor

81 ilden gelen il ve ilçe belediyelerinin standının bulunduğu Festival alanında açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirdi. 

Onikişubat Belediyesi gençler için yaptığı hizmetleri bir bir sıralarken Ankaralılara ve ziyaretçilere birçok hediye dağıttı. 

Büyük izdihamın yaşandığı Onikişubat Belediyesi standına ilgi bir hayli yoğun.

Fuarda konuşma yapan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek: “Şehrimizi, Belediyemizin projelerini ve Expo 2023’ü başkentlilere anlatmak için standımızda yerimizi aldık. Standımıza ve projemize ilgi hayli yoğun. Kahramanmaraş’ımızın coğrafi işaretli ürünlerini getirdik burada sergiliyoruz. Özellikle fotoğraf çekimine geliyor ziyaretçiler standımıza. Şehrimizi ve Expo 2023’ü en iyi şekilde tanıtıyoruz. 

Gençlerimize Kahramanmaraşlı şair ve yazarların bastırdığımız kitaplarını, EXPO 2023 logolu hediyeleri takdim ediyoruz. En büyük eksiğimiz olan tanıtım ve reklamı bu kabil projelerle tamamlamaya çalışıyoruz. Şehrimizi en güzel şekilde tanıtacağız” ifadelerini kullandı.

21 Kasım’a kadar açık olacak fuarda birçok il ve ilçe belediye standları bulunuyor.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız