Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Kapalı
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Yaşam | Kaya ile Kolutek ailelerinin mutlu günü

Kaya ile Kolutek ailelerinin mutlu günü

Kahramanmaraş Tarih Kültür ve Turizm Platformu ve Kahramanmaraş Andırınlılar Derneği Başkanı Ahmet Kolutek’in oğlu Savcı Oğuzhan Kolutek, Hakim Ceren Kaya ile salonda düzenlenen görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

Kahramanmaraş Tarih Kültür ve Turizm Platformu ve Kahramanmaraş Andırınlılar Derneği Başkanı Ahmet Kolutek’in oğlu Savcı Oğuzhan Kolutek, Hakim Ceren Kaya ile salonda düzenlenen görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

Kaya ile Kolutek ailelerinin mutlu günü

Başkan Kolutek, misafirleri ile teker teker ilgilenirken salonda Kahramanmaraş Zeybek Grubu’nun gösterisi büyük ilgi ile izlendi. Kolutek, düğünlerinde kendilerini yalnız bırakmayan siyasetçilere, iş dünyasına, STK başkanlarına ve davetlilere teşekkür etti.

Düzenlenen düğün törenine, siyasiler ve çok sayıda iş adamı katıldı. Törene AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir ve İmran Kılıç, KSÜ Rektörü Prof Dr. Niyazi Can, Rektör Yardımcısı Kadir Saltalı, Polis Akademisi Öğretim Görevlisi Prof Dr. Mehmet Şahin, Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, Taş Medreseli Ülkücüler Genel Başkan Yardımcısı Fuat Toyğar, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan, Onikişubat Ak Parti İlçe Başkanı Mücahit Kara, Dulkadiroğlu Ak Parti İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Kültür ve Turizm İl Müdürü Seydihan Küçükdağlı, Onikişubat Mili Eğitim Müdürü Enver Gökşen, önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Sıtkı Güvenç, Muharrem Erantepli, Cevdet Alperen, ASKF Kahramanmaraş Başkanı Ergün Önal, Tarih Kültür ve Turizm Platformu’na üye STK başkanları, Kahramanmaraş Kadın Platformu Başkanı Zeynep Arıkan, Dulkadiroğlu Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Asuman Bahtiyar Yavuz ve iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Düğüne katılan davetliler gece boyunca gönüllerince eğlenirken, gelin ile damadın mutluluk filmi ekranlardan merakla izlendi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız