Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Kapalı
37°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Yaşam | Kahramanmaraş’ta Otizm Farkındalık Günü Etkinliği

Kahramanmaraş’ta Otizm Farkındalık Günü Etkinliği

Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla 31 Mart Perşembe günü (yarın) Kahramanmaraş’ta çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinlikler saat 11.00’da başlayacak.

Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla 31 Mart Perşembe günü (yarın) Kahramanmaraş’ta çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinlikler saat 11.00’da başlayacak.

Kahramanmaraş’ta Otizm Farkındalık Günü Etkinliği

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi tarafından, Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla 31 Mart Perşembe günü (yarın) çeşitli etkinlikler düzenlenecek. 

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek program saat 11.00’da başlayacak. Sergi alanı ziyaretinin ardından özel gereksinimli bireyler, izleyicilere dram ve ritim gösterisi sergileyecek. Etkinlikte Kubilay Özbek ve Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri katılımcılara müzik ziyafeti yaşatacak.

Müzik dinletisinin ardından Dr. Mehmet Küçükgöz, otizm farkındalığı oluşturmak amacıyla söyleşi etkinliğinde katılımcılarla bir araya gelecek. Ayrıca etkinlikte Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla farkındalık oluşturmak için mavi balonlar gökyüzüne bırakılacak. 

Program ile ilgili olarak Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada tüm vatandaşların davet edildiği belirtildi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız