Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Kapalı
37°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Yaşam | Halkbank Üreten Kadınlar Yarışması'nın yeni dönem başvuruları başladı

Halkbank Üreten Kadınlar Yarışması'nın yeni dönem başvuruları başladı

Halkbank'ın kadın girişimcilerin başarılarını görünür kılmak ve girişimcilik ekosistemini güçlendirmek amacıyla düzenlediği Üreten Kadınlar Yarışması'nın 6'ncı dönemine başvurular başladı.

Halkbank'ın kadın girişimcilerin başarılarını görünür kılmak ve girişimcilik ekosistemini güçlendirmek amacıyla düzenlediği Üreten Kadınlar Yarışması'nın 6'ncı dönemine başvurular başladı.

KAYNAK: Anadolu Ajansı
Halkbank Üreten Kadınlar Yarışması'nın yeni dönem başvuruları başladı

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 2021'de hayata geçirilen yarışmaya başvurular, 1 Kasım'a kadar Halkbank'ın internet sitesi üzerinden gerçekleştirilebilecek. Başvuru sürecinin ardından yapılacak değerlendirmeler kapsamında Master Class Marka Eğitim Programı ve jüri aşamaları gerçekleştirilecek. Yarışmada dereceye giren girişimciler, 26 Mart 2027'de düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak.

Bu yıl "Yılın Üreten Kadın Girişimcisi", "İnovasyon, Teknoloji ve Yapay Zeka", "Yükselen Yıldız", "Sürdürülebilirlik", "Kadın Kooperatifi" ve "Sosyal Girişimci" kategorilerinde ödüller verilecek. Dereceye giren kadın girişimcilere nakdi ödüllerin yanı sıra büyüme süreçlerine katkı sağlamayı amaçlayan ayni destekler de sunulacak.

Yaklaşık 280 bin kadın girişimciye 142 milyar lira finansman desteği sağladık

Açıklamada görüşlerine yer verilen Halkbank Genel Müdürü Recep Süleyman Özdil, finansmanın yanı sıra eğitim, mentörlük, iş geliştirme programları ve işbirlikleriyle kadın girişimcilerin büyümesine destek olmayı hedeflediklerini belirtti.

Üreten Kadınlar Yarışması ile başarılı girişimcileri ödüllendirmenin yanı sıra onların hikayelerini görünür kıldıklarını aktaran Özdil, şu değerlendirmelerde bulundu: “Aynı zamanda kadınların cesaretlerini ve üretim azimlerini daha geniş kitlelerle buluşturuyoruz. Teknolojiden sürdürülebilirliğe, ihracattan yerel kalkınmaya kadar pek çok alanda fark oluşturan kadın girişimcilerimizin, yeni girişimcilere ilham vermesini önemsiyoruz. 2021'den bu yana yaklaşık 280 bin kadın girişimciye 142 milyar lira finansman desteği sağladık. Bundan sonra da kadın girişimcilerimizin üretmeye, büyümeye ve Türkiye ekonomisine katma değer oluşturmaya devam etmeleri için tüm imkânlarımızla yanlarında olmayı sürdüreceğiz. Çünkü biliyoruz ki üreten kadın, güçlü aile, güçlü ekonomi ve güçlü Türkiye demektir. Türkiye Yüzyılı vizyonunda kadın girişimcilerimizin ortaya koyduğu her başarı, ülkemizin kalkınma yolculuğuna değer katmaktadır.”

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız