Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Kapalı
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Spor | Kahramanmaraş, iki dev organizasyona ev sahipliği yapacak

Kahramanmaraş, iki dev organizasyona ev sahipliği yapacak

Kahramanmaraş’ın ata sporu güreşte Ekim ayında önemli organizasyonlara ev sahipliği yapacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, ‘Kahramanmaraş olarak 25 Ekim’de Kısa Şalvar Türkiye Şampiyonası’na, 26 Ekim’de de ilk kez düzenlenecek Dünya Karakucak Güreş Şampiyonası’na ev sahipliği yapacağız.

Kahramanmaraş’ın ata sporu güreşte Ekim ayında önemli organizasyonlara ev sahipliği yapacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, ‘Kahramanmaraş olarak 25 Ekim’de Kısa Şalvar Türkiye Şampiyonası’na, 26 Ekim’de de ilk kez düzenlenecek Dünya Karakucak Güreş Şampiyonası’na ev sahipliği yapacağız.

Kahramanmaraş, iki dev organizasyona ev sahipliği yapacak

Kahramanmaraş, ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına yaptığı başarılı ev sahipliğiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Şehir, güreş tutkusunu bir kez daha taçlandıracak önemli etkinliklere hazırlanıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan 26 Ekim’de gerçekleştirilecek 1. Dünya Karakucak Güreş Şampiyonası’nın yanı sıra 25 Ekim’de de Kısa Şalvar Güreş Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak.

20 ülkeden çok sayıda sporcu Batıpark Deprem Şehitleri Er Maydanı’nda ter dökecek. 2 gün boyunca TRT’den canlı yayınlanacak organizasyonlar şehrin tanıtımına da önemli katkı sağlayacak.

Şehrin tanıtımına katkı

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Kahramanmaraş olarak 25 Ekim’de Kısa Şalvar Türkiye Şampiyonası’na, 26 Ekim’de de ilk kez organize edilen Karakucak Dünya Şampiyonası’na ev sahipliği yapacağız, gururluyuz. Ata sporumuzun kalbi ana vatanında, Kahramanmaraş’ta atacak. 2 gün boyunca TRT’den canlı yayınlanacak organizasyonlar şehrimizin tanıtımına da katkı sağlayacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başta olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’a, Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanımız İbrahim Türkiş ve Başkanvekili Şahin Hopur’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız