Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Parçalı bulutlu
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Siyaset | Milletvekili Özdemir, Sarayaltı esnafını ziyaret etti

Milletvekili Özdemir, Sarayaltı esnafını ziyaret etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, Dulkadiroğlu ilçesi Sarayaltı esnafını ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, Dulkadiroğlu ilçesi Sarayaltı esnafını ziyaret etti.

Milletvekili Özdemir, Sarayaltı esnafını ziyaret etti

Milletvekili Özdemir’e Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti Teşkilatlardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hakan Dereli ve AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu eşlik etti.

Sarayaltı Caddesinde bulunan esnafları tek tek ziyaret eden Milletvekili Özdemir ve beraberindekiler, esnafların sorunlarını dinledi.

Özdemir, “Meclis tatil olduğu dönemle ilgili teşkilatlarımız bize programlar yaptı. Kahramanmaraş'ta olduğumuz her gün inşallah teşkilatlarımızla da birlikte sahada olmaya devam edeceğiz.”dedi.

“Her zaman sahada olacağız”

Yapmış olduğu esnaf ziyaretiyle ilgili konuşan Milletvekili Özdemir şunları söyledi: “Pandemi döneminde esnafımızın yaşadığı sorunlarla ilgili onlarla istişarelerde bulunuyoruz. Cumhurbaşkanımızın açıklamaları getireceğimiz aşılarla ilgili onlara bilgi veriyoruz. İnşallah Onların da bizimde temennimiz hayatın bir an önce normalleşmesi o konuda vatandaşlarımıza görüş alışverişinde bulunduk. Karşılığında bir memnuniyet var. Onların yaklaşımlarını bu hastalık döneminde sağlıktan faydalanmanın ne kadar kıymetli olduğunu vatandaşımız bize çok iyi izah etti. Bundan dolayı memnunuz ülkemizin devletimizin milletimizin attığı adımların bugün meyvelerini veriyor olmasından son derece memnun olduk. Meclis tatil olduğu dönemle ilgili teşkilatlarımız bize programlar yaptı. Kahramanmaraş'ta olduğumuz her gün inşallah teşkilatlarımızla da birlikte sahada olmaya devam edeceğiz.”
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız