Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Ağustos Fuarı, konser ve etkinliklerle kentte sosyal ve kültürel hareketliliği sürdürüyor. Fuarın 21 Ağustos Cuma günündeki konuğu ise son dönemde pop müziğin öne çıkan isimlerinden Semicenk olacak.
Semicenk KAFUM’da sahne alacak
KAFUM’da saat 21.30’da başlayacak konserde Semicenk, müzikseverlerle buluşacak. Sanatçı, geniş dinleyici kitlesine ulaşan “Sende Kalmış”, “Üzülmedik Ki”, “Vur Beni”, “Sebepsiz Ayrılık”, “Çıkmaz Bir Sokakta”, “Gözlerinden Gözlerine”, “Onlar Anlamaz Halden”, “Geçiyor Zaman” ve “Kalpsiz” gibi sevilen eserlerini seslendirecek.
Geleneksel Ağustos Fuarı kapsamında gerçekleştirilen konserlerle Kahramanmaraşlılara farklı müzik deneyimleri sunulurken, Semicenk konserinin de yoğun ilgi görmesi bekleniyor.
Büyükşehir Belediyesinden davet
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Geleneksel Ağustos Fuarı’nın özel etkinlik ve konserlerle devam ettiği belirtilerek tüm müzikseverler Semicenk konserine davet edildi.
Açıklamada, 21 Ağustos Cuma günü saat 21.30’da KAFUM’da gerçekleştirilecek konsere vatandaşların davetli olduğu ifade edildi.