Kahramanmaraş Fuar Merkezi'ndeki konserde sahne alan grup, sevilen eserlerini seslendirdi.
Müzikseverler konsere yoğun ilgi gösterirken, grup üyeleri konsere katılanlara teşekkür etti.
Kahramanmaraş Fuar Merkezi'ndeki konserde sahne alan grup, sevilen eserlerini seslendirdi.
Müzikseverler konsere yoğun ilgi gösterirken, grup üyeleri konsere katılanlara teşekkür etti.
Sevilen eserler hep bir ağızdan seslendirildi
Konserde Yeni Türkü’nün hafızalara kazınan eserleri seslendirildi. Grubun; “Bana Bir Masal Anlat Baba”, “Telli Telli”, “Fırtına”, “Sezenler Olmuş”, “Karanfil” ve “Aşk Yeniden” gibi sevilen parçaları Kahramanmaraşlı müzikseverlerle buluştu. Yoğun katılımın olduğu gecede vatandaşlar, sevilen şarkılara hep birlikte eşlik etti. Konser boyunca ortaya çıkan coşkulu atmosfer, fuar alanını adeta açık hava müzik sahnesine dönüştürdü. Farklı yaş gruplarından vatandaşların bir arada müziğin tadını çıkardığı gecede, Yeni Türkü’nün eserleri müzikseverlerden büyük ilgi gördü.
Derya Köroğlu’ndan Kahramanmaraş’a övgü
Konser öncesi değerlendirmelerde bulunan Yeni Türkü solisti Derya Köroğlu, Kahramanmaraş’ta yeniden sevenleriyle buluşmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Köroğlu, “Daha önce de Kahramanmaraş’ta dinleyicilerimizle bir araya gelmiştik. Bugün yine çok heyecanlıyız sevenlerimizle buluşacağımız için. Kahramanmaraş’ı depremden sonra çok hızlı bir şekilde toparlanmış gördüm, bu da beni çok mutlu etti. Bu kadar hızlı bir şekilde normale dönebileceğini hiç ummamıştım. Kahramanmaraş, gelmekten zevk aldığımız bir yer. Tarihi, doğası, gastronomisi, sözüyle, müziğiyle kalbimizde olan bir yer. Bugün de Kahramanmaraş’ın eşsiz lezzetlerini tatma fırsatımız oldu ve bayıldık diyebilirim. Kahramanmaraş hep kalbimizde özel bir yeri olan şehrimiz olarak kalacak” dedi.
Ailecek fuardayız
Aile Yılı kapsamında "Ailecek Fuardayız" temasıyla düzenlenen fuar, konserler, alışveriş stantları, deneyim atölyeleri, yöresel lezzetler ve sergi gibi çeşitli etkinliklerle 31 Ağustos'a kadar devam edecek.