Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Yılın son meclis toplantısı yapıldı! Projeler arka arkaya sıralandı

Yılın son meclis toplantısı yapıldı! Projeler arka arkaya sıralandı

Kahramanmaraş’ta faaliyetlerini sürdüren Gençlik Meclisi, Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Toplantıda; Gençlik Meclisi’nin yürüttüğü çalışmalar, yıl içi faaliyet raporu, yeni dönem planlamaları ve gençlere yönelik hayata geçirilmesi planlanan projeler masaya yatırıldı.

Kahramanmaraş’ta faaliyetlerini sürdüren Gençlik Meclisi, Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Toplantıda; Gençlik Meclisi’nin yürüttüğü çalışmalar, yıl içi faaliyet raporu, yeni dönem planlamaları ve gençlere yönelik hayata geçirilmesi planlanan projeler masaya yatırıldı.

Yılın son meclis toplantısı yapıldı! Projeler arka arkaya sıralandı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Gençlik Meclisi, Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı’nı Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi. Gençlik Meclisi Başkanı Mert Kar başkanlığında düzenlenen toplantıda; Gençlik Meclisi’nin yürüttüğü çalışmalar, yıl içi faaliyet raporu, yeni dönem planlamaları ve gençlere yönelik hayata geçirilmesi planlanan projeler masaya yatırıldı.

Eğitim, kültür, spor, gönüllülük ve sosyal sorumluluk alanlarında gerçekleştirilecek etkinliklerin takvimlendirilmesi yapılarak 2026 yılı vizyonu kapsamında öncelikli programlar belirlendi. Toplantıda ayrıca Kahramanmaraş’ın kültürel mirasını gençlere aktarmaya yönelik çalışmalar, gençlik merkezlerinin aktif kullanımı, yaz ve kış döneminde uygulanacak eğitim ve gelişim atölyeleri ile sosyal sorumluluk projeleri de değerlendirmeye alındı.

Gençler için çalışmalarımız artarak devam edecek

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Gençlik Meclisi Başkanı Mert Kar, “Gençlik Meclisi olarak şehrimizin geleceğini gençlerle birlikte inşa etme hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aralık ayı olağan toplantımızda hem yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerin analizini yaptık hem de yeni dönem için güçlü bir planlama ortaya koyduk. Gençlerimizin sosyal, kültürel, akademik ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmek için kararlıyız. Kahramanmaraş’ta gençlik ekosistemini daha da güçlendirecek, nitelikli etkinlikleri çoğaltacak, gençlerin fikir ve önerilerini doğrudan karar süreçlerine taşıyacak adımlar atmaya devam edeceğiz. Bizim için her gencin söyleyecek bir sözü, ortaya koyacak bir fikri ve geleceğin şehir mimarisine katkı sunacak bir potansiyeli var. Bu doğrultuda istişare kültürünü, katılımcılığı ve gönüllülük ruhunu merkeze alarak daha çok üreten, daha çok paylaşan bir gençlik yapısı hedefliyoruz. Destekleri için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fırat Görgel’e teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız