Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Vali Ünlüer, 494 milyon 846 bin TL’ye ihale edilen Yeni Hükümet Konağı inşaatını inceledi

Vali Ünlüer, 494 milyon 846 bin TL’ye ihale edilen Yeni Hükümet Konağı inşaatını inceledi

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, toplam maliyeti 494 milyon 846 bin TL olarak belirlenen Kahramanmaraş Valiliği Hükümet Konağı inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, toplam maliyeti 494 milyon 846 bin TL olarak belirlenen Kahramanmaraş Valiliği Hükümet Konağı inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Vali Ünlüer, 494 milyon 846 bin TL’ye ihale edilen Yeni Hükümet Konağı inşaatını inceledi

Modern mimarisi ve gelişmiş altyapısıyla şehrin yönetim merkezi olması planlanan Hükümet Konağı, inşaat süreci boyunca dikkatle takip ediliyor. İnşaat alanını gezen Kahramanmaraş Valisi Ünlüer, yetkililerden çalışmaların ilerleyişi ve projenin tamamlanma sürecine ilişkin detaylı bilgi aldı.

İncelemeler sırasında kısa bir değerlendirme yapan Vali Ünlüer, projenin önemine vurgu yaparak, Kahramanmaraş’ın güçlü bir idari yapıya sahip olmanın yanı sıra, modern kamu hizmetlerini karşılayacak bir Hükümet Konağı'na kavuşacağını söyledi.

Projenin, afetlere dayanıklı olarak inşa edildiği ve çevre dostu yaklaşımlarla tasarlandığı öğrenildi.

Çalışmaların, şehirdeki kamu hizmetlerine yeni bir soluk kazandırması hedefleniyor.

Yetkililer, Hükümet Konağı inşaatının planlanan süre içinde tamamlanması için yoğun bir tempoyla çalıştıklarını ifade etti.

17 Aralık 2024 tarihinde imzalanan projenin, 2026 yılı içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.

Yeni Hükümet Konağı, hem kamu çalışanlarının daha verimli çalışmasına olanak sağlayacak hem de vatandaşlara hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyor. Proje tamamlandığında, şehrin yönetim merkezi olarak Kahramanmaraş'ın modern yüzünü yansıtacak.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız