Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
29°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Vali Coşkun: Gazi Mustafa Kemâl Atatürk'ü tarihe iz bırakan bir komutan

Vali Coşkun: Gazi Mustafa Kemâl Atatürk'ü tarihe iz bırakan bir komutan

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83’üncü yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83’üncü yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.

Vali Coşkun: Gazi Mustafa Kemâl Atatürk'ü tarihe iz bırakan bir komutan

Vali Coşkun mesajında: “Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete uğurladığımız günün yıl dönümünde Türk Milleti olarak saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. Askeri yetenekleri ve devlet adamlığı vasıfları ile çağının en önemli liderlerinden olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk; tarihe, insanlığa ve mazlum milletlere örnek olmuş bir askerdir. 

Gazi Mustafa Kemâl Atatürk'ü tarihe iz bırakan bir komutan ve lider yapan en büyük özelliği ise kuşkusuz ki milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıdır. 10 Kasım’lar, sadece yas günü değil, Atatürk’ün en büyük eseri Türkiye Cumhuriyeti’ni milli birlik ve toplumsal dayanışma ruhu içinde geliştirip koruyarak, geleceğe taşıma azmimizi tazelediğimiz günler olmalıdır.

Şüphesiz ki, gelecek nesillerimizin de aynı şuur ve inançla, bayrağı bizlerden devralacaklarına, vatandaşlığından gurur duyduğumuz Ülkemizi daha müreffeh yarınlara taşıyacaklarına inancımız tamdır.
Unutulmamalıdır ki, Atatürk’ün bizlere emanet ettiği bu cennet vatanın ve Cumhuriyet'in, ilelebet var olması için göstereceğimiz çaba, O'na olan saygımızın da en güzel ifadesi olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, silah arkadaşlarını ve vatanımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyor; gazilerimize ise aileleriyle birlikte sağlıklı bir ömür diliyorum.” İfadelerine yer verdi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız