Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Parçalı bulutlu
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Şehit emanetine Dr. Selma Ünlüer’den vefa ziyareti

Şehit emanetine Dr. Selma Ünlüer’den vefa ziyareti

Kahramanmaraş’ta şehit ailelerine yönelik vefa ziyaretleri kapsamında, Vali Mükerrem Ünlüer’in eşi Dr. Selma Ünlüer, vatan uğruna canını feda eden şehit Durdu Mehmet Dağılgan’ın ailesini evlerinde ziyaret etti.

Kahramanmaraş’ta şehit ailelerine yönelik vefa ziyaretleri kapsamında, Vali Mükerrem Ünlüer’in eşi Dr. Selma Ünlüer, vatan uğruna canını feda eden şehit Durdu Mehmet Dağılgan’ın ailesini evlerinde ziyaret etti.

Şehit emanetine Dr. Selma Ünlüer’den vefa ziyareti

Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, şehidin ailesiyle yakından ilgilenen Dr. Ünlüer, devletin şehit yakınları ve gazilere yönelik desteğinin her zaman sürdüğünü vurguladı.

Ziyaret sırasında aileyle uzun süre sohbet eden Dr. Selma Ünlüer, şehitlerin fedakârlıklarının milletin hafızasında daima yaşayacağını belirterek, “Bu topraklarda huzur ve güven içinde yaşayabiliyorsak, bunu aziz şehitlerimizin fedakârlıklarına borçluyuz. Başta Durdu Mehmet Dağılgan olmak üzere, vatanımızın birlik ve bütünlüğü için can veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlık ve uzun ömürler diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Şehit ailesi ise gerçekleştirilen ziyaretin kendileri için büyük bir anlam taşıdığını belirterek, Dr. Selma Ünlüer ve beraberindeki heyete gösterdikleri ilgi ve hassasiyet dolayısıyla teşekkür etti.

Ziyarete; 2. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mahmut Sert’in eşi Ebru Sert, Onikişubat Kaymakamı Salih Çiğdem’in eşi Filiz Çiğdem, Kahramanmaraş Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatma Özay ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Emre Çalğan da katıldı.

Ziyaret, şehit ailesine duyulan saygı ve vefanın güçlü bir göstergesi olarak değerlendirildi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız