Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Az bulutlu
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | KSÜ Hastanesine 150 yataklı ek hizmet binası geliyor

KSÜ Hastanesine 150 yataklı ek hizmet binası geliyor

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nden sağlık altyapısını güçlendirecek önemli bir adım daha. 150 yataklı ek hizmet binası için ihale süreci başlatıldı.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nden sağlık altyapısını güçlendirecek önemli bir adım daha. 150 yataklı ek hizmet binası için ihale süreci başlatıldı.

KSÜ Hastanesine 150 yataklı ek hizmet binası geliyor

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörlüğü, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi bünyesinde inşa edilmesi planlanan 150 yataklı ek hizmet binası için uygulama projeleri ve ihale dokümanlarının hazırlanmasına yönelik hizmet alımına gidiyor.

Toplam 30 bin metrekarelik alanda yapılacak olan projeye ilişkin ihale, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19. maddesi gereği açık ihale usulüyle gerçekleştirilecek.

İhale süreci, yalnızca elektronik ortamda EKAP (Elektronik Kamu Alımları Platformu) üzerinden yürütülecek. 2025/689580 kayıt numarasıyla ilan edilen ihale kapsamında, proje ve tüm dokümanların ıslak imzalı iki takımı, yaklaşık maliyet hesaplarıyla birlikte idareye teslim edilecek.

Ayrıca her proje ve dokümana ait beşer adet CD de hazırlanacak. Tüm belgelerin yüksek çözünürlükte taranarak dijital ortama aktarılması şartı aranıyor.

Projelerin hazırlanacağı ve teslim edileceği adres, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Kampüsü’nde yer alan Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı olarak belirlendi. İhalenin kazanılması halinde işe başlama süresi, sözleşmenin imzalanmasından itibaren 15 gün içinde olacak. Toplam iş süresi ise 150 gün olarak açıklandı.

KSÜ’nün sağlık altyapısına katkı sunması beklenen bu yatırımın, bölgedeki sağlık hizmetlerine de önemli ölçüde güç katması hedefleniyor.

İhale ilanı için tıklayın

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız