Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Az bulutlu
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | KMSMMMO Başkanı Kalın, oyların yüzde 98’ini alarak güven tazeledi

KMSMMMO Başkanı Kalın, oyların yüzde 98’ini alarak güven tazeledi

Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda (KMSMMMO) 25. Seçimli Olağan Genel Kurul süreci tamamlandı. Meslek camiasının yoğun ilgi gösterdiği seçimlerde, mevcut başkan Abdullah Kalın oyların yüzde 98’ini alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda (KMSMMMO) 25. Seçimli Olağan Genel Kurul süreci tamamlandı. Meslek camiasının yoğun ilgi gösterdiği seçimlerde, mevcut başkan Abdullah Kalın oyların yüzde 98’ini alarak yeniden başkanlığa seçildi.

KMSMMMO Başkanı Kalın, oyların yüzde 98’ini alarak güven tazeledi

Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 25’inci Seçimli Olağan Genel kurul, meslek mensuplarının birlik ve beraberlik mesajı verdiği, demokratik katılımın ön planda olduğu bir atmosferde gerçekleşti. Seçimlere tek liste ile gidilmesine rağmen, üyelerin gösterdiği yoğun ilgi, mesleki dayanışmanın ve odanın geleceğine duyulan inancın güçlü bir yansıması oldu.

Anneler Günü münasebetiyle kadın üyelerine jest yapan KMSMMMO Başkanı Abdullah Kalın, her üyeyle ayrı ayrı ilgilenerek çiçek takdim edip anneler gününü kutladı.

Bu destek sorumluluğumuzu artırdı

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından gazetecin.com haber merkezine açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Abdullah Kalın, kendisine duyulan güvene teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı, “Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri olarak her zaman ortak akılla, dayanışmayla ve ilkeli duruşumuzla hareket ettik. Bugün burada gösterilen bu büyük destek, bizim için hem bir gurur hem de çok daha büyük bir sorumluluk. Yeni dönemde de aynı kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Kalın, özellikle meslektaşlarının sorunlarına çözüm üretme, mesleki eğitimleri artırma ve odanın kurumsal yapısını güçlendirme hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.

Ortak hedefimiz: Güçlü meslek, güçlü oda

Abdullah Kalın liderliğinde geçtiğimiz dönemde birçok projeyi hayata geçiren KMSMMMO, yeni dönemde de mesleğin gelişimi, teknolojik dönüşüme ayak uydurma ve genç meslek mensuplarının desteklenmesi gibi alanlarda atılım yapmayı planlıyor.

Kalın, "Ortak hedefimiz güçlü meslek, güçlü oda anlayışıyla üyelerimizin her daim yanında olmak" dedi.

Kahramanmaraş SMMM Odası’nda yeni dönem, güçlü bir irade ve ortak vizyonla başlıyor. KMSMMMO Başkanı Abdullah Kalın ve yönetim kurulu üyeleri Salı günü mazbatalarını alarak resmi görevlerine başlayacak. 
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız