Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Kahramanmaraş’a yeni gelen üniversitelilere ücret olacak

Kahramanmaraş’a yeni gelen üniversitelilere ücret olacak

Kahramanmaraş’a yeni gelen üniversiteliler için Büyükşehir Belediyesi otogardan ücretsiz ring düzenleyeceğini duyurdu.

Kahramanmaraş’a yeni gelen üniversiteliler için Büyükşehir Belediyesi otogardan ücretsiz ring düzenleyeceğini duyurdu.

KAYNAK: Gazetecin
Kahramanmaraş’a yeni gelen üniversitelilere ücret olacak

Yeni eğitim döneminde şehir dışından Kahramanmaraş’a gelecek üniversite öğrencilerinin ulaşımını kolaylaştırmak için 26-27 Eylül tarihleri arasında otogardan KSÜ Avşar Yerleşkesi’ne ücretsiz ring seferleri düzenlenecek.

26-27 Eylül tarihleri arası ücretsiz

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, genç dostu Başkan Fırat Görgel öncülüğünde gençlere yönelik sosyal hizmetlerini aralıksız şekilde sürdürüyor.

Bu kapsamda,  üniversite öğrencilerine yönelik önemli bir destek daha sağlanıyor. Yeni eğitim döneminde şehir dışından Kahramanmaraş’a gelecek öğrencilerin ulaşımını kolaylaştırmak için Büyükşehir Belediyesi ücretsiz ring seferleri düzenleyecek. Şehre karayolu ile ulaşan üniversiteliler, şehirlerarası otogardan ücretsiz otobüslerle doğrudan KSÜ Avşar Yerleşkesi’ne taşınacak. 26 Eylül Cumartesi günü başlayacak uygulama 27 Eylül Pazar akşamına kadar devam edecek. 2 gün boyunca saat 09.00’da başlayacak ücretsiz ring seferleri 23.00’a kadar devam edecek.

Öğrencilerin şehir içi ulaşım konusunda mağduriyet yaşamaması için planlanan uygulama, gençlerin Kahramanmaraş’taki eğitim hayatına ilk adımlarını kolaylıkla atmalarını hedefliyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız