Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Parçalı az bulutlu
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Kahramanmaraş Ticaret Borsası Mustafa Narlı’ya emanet

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Mustafa Narlı’ya emanet

Kahramanmaraş Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Olağan Seçimli Genel Kurulunda görevi Mustafa Narlı üstlendi.

Kahramanmaraş Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Olağan Seçimli Genel Kurulunda görevi Mustafa Narlı üstlendi.

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Mustafa Narlı’ya emanet

Uzun yıllar Kahramanmaraş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu başkanlığı görevini yürüten Ahmet Duran Balsuyu, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Narlı’ya görevini devretti. 

Kahramanmaraş Ticaret Borsanı fuaye salonunda gerçekleştirilen seçimlerde iş ve siyaset temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

Kahramanmaraş Ticaret Borsası üyesi iş insanlarının bir araya getiren seçimlerde Narlı tarafından Balsuyu’na plaket takdimi sırasında duygu dolu anlar yaşandı. 

Oy kullanmaya gelen Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Meclis Başkanı aynı zamanda Ticaret Borsası üyesi olan Hanefi Öksüz, Ticaret Borsası seçimlerine katıldıklarını söyledi. 

Yeni seçilen yönetimin güzel hizmetler yapacağını dile getiren Öksüz: “Seçilecek arkadaşlarımız çok tecrübeli arkadaşlar yıllardan beri borsamıza hizmet eden iş insanları. Bu kurumlar bizler için önemli kurumlar. Bizde KİPAŞ grubu olarak oyumuzu kullandık. Seçilecek arkadaşlara başarılar diliyorum.” dedi.   

MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur ise: “Ahmet Duran Balsuyu başkana teşekkür ettim, buraya ismi yazıldı, bu kolay değil. Bu şehrin ve bu bölgenin yükünü aldınız. Burada bir eseriniz var. Sizleri tebrik ediyorum. Yeni seçilecek olan başkana yeni görevinden dolayı başarılar diyorum. Bizim oyumuz yok ama gönlümü vermeye geldim.” Dedi.

Yapılan oylamayla Kahramanmaraş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına Mustafa Narlı geldi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız