Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Kahramanmaraş’ta yol şeritleri, trafik işaretçileri ve levhaları yenileniyor

Kahramanmaraş’ta yol şeritleri, trafik işaretçileri ve levhaları yenileniyor

Kahramanmaraş’ta şehir genelindeki yol şeritleri, trafik işaretçileri ve levhaları yenileniyor. Çalışmalar Büyükşehir Belediyesi tarafından titizlikle sürdürülüyor.

Kahramanmaraş’ta şehir genelindeki yol şeritleri, trafik işaretçileri ve levhaları yenileniyor. Çalışmalar Büyükşehir Belediyesi tarafından titizlikle sürdürülüyor.

Kahramanmaraş’ta yol şeritleri, trafik işaretçileri ve levhaları yenileniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanına giren arterlerde yaya ve sürücülerin güvenliğini sağlamak amacıyla yol şerit çizgisi ve levhalama çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında, Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler tarafından, sıcak yol çizgi boyama aracı ile Şehirlerarası Otobüs Terminali servis yolundan başlayarak Hacımustafa Çiftliği, Altınova, Hopurlu, Yavuzlar ve Yeşilyöre istikametinde Türkoğlu ilçesine kadar bütün bağlantı yollarında yol şerit çizgi ve levhalama uygulamaları tamamlandı. Ayrıca şehir merkezinde de Azerbaycan Bulvarı çalışma gerçekleştirilen adresler arasında yer aldı. Ticari faaliyetin ve nüfusun yoğunlaştığı bölgede yaya geçitleri yenilendi. Uyarıcı trafik simgeleri belirgin hale getirildi. Yapılan çalışmalarla trafik güvenliğinin sağlanması hedefleniyor.

Önceliğimiz yaya güvenliği

Çalışmalara ilişkin Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Şehir genelinde sorumluluk sahamızdaki arterlerde trafik aksaklıklarını engellemek için şerit ve levha yenileme çalışmalarımız sürüyor. Tüm araç ve personelimizle gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla trafik güvenliğini sağlayarak oluşabilecek kazaların önüne geçmeyi hedefliyoruz. Sürücülerimizin özellikle yaya geçitlerinde hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. Trafikte önceliğin yayalar olduğu unutulmamalıdır” ifadelerine yer verildi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız