Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Kapalı
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Kahramanmaraş’ta üniversite adaylarına tam destek

Kahramanmaraş’ta üniversite adaylarına tam destek

Üniversiteye hazırlanan öğrencilere destek olmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ücretsiz deneme sınavlarının ikincisi, şehir genelinde büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Ücretsiz deneme sınavlarına katılan öğrenciler, bu fırsatın kendileri için çok değerli olduğunu ifade etti.

Üniversiteye hazırlanan öğrencilere destek olmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ücretsiz deneme sınavlarının ikincisi, şehir genelinde büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Ücretsiz deneme sınavlarına katılan öğrenciler, bu fırsatın kendileri için çok değerli olduğunu ifade etti.

Kahramanmaraş’ta üniversite adaylarına tam destek

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde gençlere yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. Üniversiteye hazırlanan öğrencilere destek olmak amacıyla başlatılan ücretsiz deneme sınavlarının ikincisi, şehir genelinde büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesine bağlı kütüphanelerde düzenlenen sınavlar, hem şehir merkezinde hem de ilçelerde eş zamanlı olarak yapıldı. Öğrencilerin sınav sürecine daha bilinçli ve özgüvenli bir şekilde hazırlanmasını hedefleyen bu uygulama, gençler ve veliler tarafından büyük takdir topladı.

Öğrencilerden yoğun ilgi

Ücretsiz deneme sınavlarına katılan öğrenciler, bu fırsatın kendileri için çok değerli olduğunu ifade etti. Öğrenciler, sınav stresiyle başa çıkmada ve eksik konularını tespit etmede bu çalışmanın faydasını gördüklerini belirtti. Deneme sınavına katılan Semanur Balcı, “Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği bu deneme sınavları bizler için çok değerli, sınavlara hazırlık sürecinde bizlere katkı sağlayacağını düşünüyorum. Deneme sınavı olmasına rağmen gerçek sınav gibi bir ortam oluşturulmuş, bu da çok memnun edici” diye konuştu. Yusuf Demirhan da, “Üniversite adayları için ücretsiz deneme sınavlarının düzenlenmesi gerçekten bizleri çok mutlu etti. Çok kaliteli hizmet. Herkesin kendi imkânlarıyla bu kadar deneme çözme imkânı olmayabiliyor. Yanımızda olduğunu bir kez daha gösteren Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Gençlik faaliyetleri artarak devam edecek

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Şube Müdürü Abdulvahap Dertli, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehir genelindeki kütüphanelerimizde başlattığımız ücretsiz deneme sınavlarının bugün ikincisini gerçekleştirdik. YKS’ye hazırlanan bin 100 gencimiz bu sınavımıza katılım sağladı. YKS’ye kadar üniversite adayı öğrencilerimize toplam 30 deneme sınavı düzenleyeceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime ve gençlerimize destek noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ücretsiz deneme sınavlarına ek olarak gençlerimize yönelik çeşitli destek ve projelerimiz de artarak devam edecek” dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız