Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Parçalı bulutlu
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Kahramanmaraş’ta drift pisti için ilk kazma vuruldu

Kahramanmaraş’ta drift pisti için ilk kazma vuruldu

Kahramanmaraş merkez Dulkadiroğlu Belediyesi, gençlerin heyecanını destekleyecek ve otomobil sporlarına gönül verenleri bir araya getirecek önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. Belediye tarafından yapımı planlanan drift pisti için ilk kazma vuruldu.

Kahramanmaraş merkez Dulkadiroğlu Belediyesi, gençlerin heyecanını destekleyecek ve otomobil sporlarına gönül verenleri bir araya getirecek önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. Belediye tarafından yapımı planlanan drift pisti için ilk kazma vuruldu.

Kahramanmaraş’ta drift pisti için ilk kazma vuruldu

Gençlik odaklı yatırımlarıyla dikkat çeken Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, bu projeyle birlikte hem sporun hem de sosyal etkinliklerin gelişeceğini vurguladı.

Başkan Akpınar, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Söz verdik, yapıyoruz. Kahramanmaraşlı gençlerimize hem heyecanlarını özgürce yaşayabilecekleri hem de güvenli bir ortamda bu sporu icra edebilecekleri modern bir drift pisti kazandırıyoruz. Sporun her alanında olduğu gibi motor sporlarında da Dulkadiroğlu’nu bir merkez haline getirmek istiyoruz. Bu pist sadece araç tutkunlarını değil, aynı zamanda bölgeye gelen misafirleri de cezbeden bir cazibe noktası olacak.”

Altyapı çalışmalarına başlanan drift pistinin, teknik donanımı ve güvenlik standartlarıyla Türkiye’ye örnek olması hedefleniyor. Dulkadiroğlu Belediyesi, bu proje ile hem gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hem de sosyal bağları güçlendirecek etkinlik alanları oluşturmayı amaçlıyor.

Başkan Akpınar, bu ve benzeri projelerin artarak devam edeceğini belirterek, “Gençlerimize daha iyi bir gelecek sunmak için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız