Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Kahramanmaraş’ta Derepazarı esnaf temsilcileriyle yetkililer bir araya geldi

Kahramanmaraş’ta Derepazarı esnaf temsilcileriyle yetkililer bir araya geldi

Kahramanmaraş Valiliğinde düzenlenen toplantıda Derepazarı esnaf temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Görgel, ‘AVM yanında hayata geçirdiğimiz geçici çarşımız tamamlanmak üzere. İnşallah rezerv alandaki esnaflarımız yeni iş yerlerinde ticari faaliyetlerine devam edecek. Bu süreçte esnafımıza anlayış ve hoşgörüleri için teşekkür ediyorum.’ dedi.

Kahramanmaraş Valiliğinde düzenlenen toplantıda Derepazarı esnaf temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Görgel, ‘AVM yanında hayata geçirdiğimiz geçici çarşımız tamamlanmak üzere. İnşallah rezerv alandaki esnaflarımız yeni iş yerlerinde ticari faaliyetlerine devam edecek. Bu süreçte esnafımıza anlayış ve hoşgörüleri için teşekkür ediyorum.’ dedi.

Kahramanmaraş’ta Derepazarı esnaf temsilcileriyle yetkililer bir araya geldi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Valilikte düzenlenen toplantıda Derepazarı esnaf temsilcileriyle bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Vali Yardımcısı Davut Sinanoğlu’nun da yer aldığı görüşmede, Derepazarı esnafının taşınma süreci, rezerv alanındaki mevcut durum, AVM yanında yapımı devam eden Merkez Geçici Çarşı’nın son durumu ve esnafların talepleri ele alındı.

Esnafımızın yanındayız

Toplantıda konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Derepazarı’nda ticari faaliyetlerini sürdüren esnafların geçici çarşıya taşınma süreci ile ilgili açıklama yaptı.

Başkan Görgel, süreçlerin planlı bir şekilde yürütüldüğünü vurgulayarak, esnafın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için Büyükşehir Belediyesi olarak büyük bir gayret gösterdiklerini belirtti.

Merkez geçici çarşı tamamlanmak üzere

Başkan Görgel, AVM yanında yapımı süren Merkez Geçici Çarşı’nın tamamlanmak üzere olduğunu ifade ederek, esnafların yeni alanlarına en kısa sürede taşınabileceklerini dile getirdi.

Geçici çarşının modern ve esnafların ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde tasarlandığını aktaran Görgel, “Sürece katlı sağlayan esnafımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıda, Derepazarı esnaflarının taşınma sürecine ilişkin talepleri de masaya yatırıldı. Dile getirilen konular detaylı bir şekilde ele alınarak çözüm önerileri üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız