Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Az bulutlu
28°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Kahramanmaraş’ta 263 projede çalışmalar aralıksız sürüyor

Kahramanmaraş’ta 263 projede çalışmalar aralıksız sürüyor

Kahramanmaraş İl Koordinasyon Kurulu 2021 Yılı 4’üncü toplantısı, Vali Ömer Faruk Coşkun başkanlığında, ilgili kurum temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş İl Koordinasyon Kurulu 2021 Yılı 4’üncü toplantısı, Vali Ömer Faruk Coşkun başkanlığında, ilgili kurum temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş’ta 263 projede çalışmalar aralıksız sürüyor

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Coşkun: “2021 yılı yatırımlarının 3’üncü dönem sonu gerçekleşmeleri ile ilgili yatırım izleme raporlarını incelediğimizde, 30 Eylül 2021 tarihi itibariyle Kahramanmaraş il genelinde yatırımcı kamu kurum ve kuruluşları toplam 263 proje üzerinde çalışmalarını yürütmektedir. Projelerin toplam tutarı 10 milyar 987 milyon 994 bin TL, 2021 yılı ödeneği ise 1 milyar 385 milyon 618 bin TL’dir.
 
Sektörler itibariyle 2021 yılı ödeneğinden en fazla payı 455 milyon 681 bin TL ödenekle tarım sektörü almış, bu sektörü 317 milyon 204 bin TL ödenekle eğitim sektörü izlemiş, 203 milyon 331 bin TL ödenekle ise ulaştırma sektörü 3. sırada yer almıştır. 
 
2021 yılı Yatırım çalışmalarının son dönemine girmiş bulunuyoruz. Çalışmaların hız kazanarak devam edeceği önümüzdeki süreçte tüm kurum ve kuruluşlarımıza kolaylıklar diliyor, yatırımların hayata geçirilmesinde emeği olan herkese şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.
 
Toplantıda, kamu kurum ve kuruluşlarımız ile Belediyelerimizin 2021 yılı yatırımlarının 3’üncü dönem gerçekleşmeleri ile karşılaşılan güçlükler ve koordinasyonu gerektiren konular değerlendirildi.
 
Kahramanmaraş’taki kurum ve kuruluşlar tarafından hedef ve sorumluluk alanları kapsamında yapılan sunumlar ile devam eden toplantı, ilgili kuruluşların taleplerini iletmesinin ardından sona erdi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız