Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Parçalı az bulutlu
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Kahramanmaraş baharla renklendi! Şehir adeta çiçek açtı

Kahramanmaraş baharla renklendi! Şehir adeta çiçek açtı

Kahramanmaraş’ta toprakla buluşan çiçekler havaların ısınmasıyla şehre renk kattı. Şehrin birçok noktasında toprakla buluşturulan menekşe, çuha çiçeği, süs lahanası, lale ve sümbüller yolları adeta açık hava sergisine dönüştürdü.

Kahramanmaraş’ta toprakla buluşan çiçekler havaların ısınmasıyla şehre renk kattı. Şehrin birçok noktasında toprakla buluşturulan menekşe, çuha çiçeği, süs lahanası, lale ve sümbüller yolları adeta açık hava sergisine dönüştürdü.

KAYNAK: Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi
Kahramanmaraş baharla renklendi! Şehir adeta çiçek açtı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yıl boyunca kesintisiz şekilde sürdürdüğü peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarıyla şehrin estetik görünümünü güçlendirmeye devam ediyor.

Şehir genelinde gerçekleştirilen mevsimlik çiçeklendirme uygulamaları, bahar aylarının gelmesiyle birlikte etkisini daha belirgin şekilde göstermeye başladı. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, kış aylarında toprakla buluşturulan çiçekler, havaların ısınmasıyla açarak şehir merkezine adeta renk kattı. Özellikle yoğun araç ve yaya trafiğinin bulunduğu kavşaklarda gerçekleştirilen peyzaj düzenlemeleri hem sürücüler hem de vatandaşlar için görsel açıdan dikkat çekici bir atmosfer oluşturdu.

Kavşaklar açık hava sergisine dönüştü

Madalyalı Kavşak, 15 Temmuz Millet Bahçesi Kavşağı, Karamanlı Kavşağı, Sümbüllü Kavşağı ve Üniversite Kavşağı gibi şehrin birçok noktasında toprakla buluşturulan menekşe, çuha çiçeği, süs lahanası, lale ve sümbüller yolları adeta açık hava sergisine dönüştürdü. Özellikle lale ve sümbül soğanlarının bahar aylarında çiçek açmasıyla birlikte ortaya çıkan canlı görüntü, kent estetiğine önemli katkı sağladı. Rengârenk çiçeklerle donatılan refüj ve kavşaklar, vatandaşların da beğenisini kazanırken, şehirde bahar coşkusunun hissedilmesine katkı sundu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız