Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
30°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | İlk Evim İlk İş Yerim Projesinde ilk temeller atıldı

İlk Evim İlk İş Yerim Projesinde ilk temeller atıldı

İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi İlk Temel Atma Töreni çerçevesinde Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesinde tören düzenlendi.

İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi İlk Temel Atma Töreni çerçevesinde Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesinde tören düzenlendi.

İlk Evim İlk İş Yerim Projesinde ilk temeller atıldı

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan “İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi” İlk Temel Atma Töreni çerçevesinde Pazarcık ilçesinde program düzenlendi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’dan canlı bağlantı gerçekleştirdiği programda Vali Ömer Faruk Coşkun, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, AK Parti İl Başkanı Av. Fırat Görgel, MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan, ilçe belediye başkanları, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş da yer aldı. 

Proje kapsamında ilk etapta Kahramanmaraş’ta 210, Türkiye’de ise 17 şehirde toplam 5 bin 615 konutun temeli atıldı.

Hayırlı olsun

Projenin hayırlı olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Cumhuriyet tarihinin en büyük konut, iş yeri ve arsa projesi kapsamında şehrimizde başlangıçta 210, ülkemizde ise 17 ilde toplam 5 bin 615 konutun temel atma törenini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’dan canlı bağlantılarıyla gerçekleştirdik. Projenin şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız