Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
31°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Ilıca’ya 5 yıldızlı otel yapılacak

Ilıca’ya 5 yıldızlı otel yapılacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından genişletme ve asfalt çalışmalarının tamamlandığı Ilıca yolunun açılışı yapıldı. Bölge ziyaretinde müjdeler de veren Başkan Hayrettin Güngör, ‘Ilıca yolumuzun sorumluluk alanımızdaki 5 kilometrelik kısmını yeniledik. Mahallemizde bulunan hamamı yeniliyoruz.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından genişletme ve asfalt çalışmalarının tamamlandığı Ilıca yolunun açılışı yapıldı. Bölge ziyaretinde müjdeler de veren Başkan Hayrettin Güngör, ‘Ilıca yolumuzun sorumluluk alanımızdaki 5 kilometrelik kısmını yeniledik. Mahallemizde bulunan hamamı yeniliyoruz.

Ilıca’ya 5 yıldızlı otel yapılacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Ilıca Bölge Toplantısı’na katıldı. 

Program kapsamında ilk olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen Ilıca Yolu’nun açılışı gerçekleştirildi. 

Mahalle girişinde gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün yanı sıra, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, meclis üyeleri ile bölge muhtarları katıldı. 

Programın açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, yeni yolun bölgeye önemli bir değer katacağını ifade etti.

3,5 Milyonluk yatırım

Başkan Güngör, “Bugün hamdolsun Ilıca'mızda tamamladığımız yolun açılışını gerçekleştiriyoruz. Belediyemiz sorumluluğundaki Süleymanlı kavşağı ile kaplıcalar bölgesi arasındaki 5 kilometrelik arteri genişlettik ve asfaltladık. Yolun standartları üst düzeyde oldu. Hemşehrilerimize verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni yolumuz Ilıca beldemize yakışır şekilde oldu. 3,5 milyonluk yatırımla yenilediğimiz Ilıca yolu, bölgedeki hemşehrilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Gönül Belediyeciliğine örnek

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öcal ise: “Ilıca sahip olduğu turizm değerleri, özellikle termal ve sağlık turizmi açısından Kahramanmaraş’ın önemli noktalarından birisi. Burada yapılan projeler de ayrıca ticari faaliyetin gelişmesi ve istihdam oluşturulması bakımından çok kıymetli. Ben burada tekrar Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyemiz, gönül belediyeciliğini tam anlamıyla yaşatıyor. Hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

620 Milyonluk yatırım

Ilıca Yolu açılışının ardından katılımcılarla AK Parti Onikişubat İlçe Teşkilatı Ilıca Bölge Toplantısı gerçekleştirildi. 

Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Geçtiğimiz iki yılda şehir genelinde 300 Milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdik. 2021 yılında ise 620 Milyonluk yatırımı hayata geçiriyoruz. Yatırımlarımızı iki kat artırdık. İnşallah, yatırımlarımız her yıl artarak devam edecek. Kahramanmaraş’ımız için teşkilatlarımızla, muhtarlarımızla gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Ilıca’ya hamam ve otel

Bölgeye yeni müjdeler de veren Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Göreve geldiğimizden bu yana, hamdolsun şehrimizin neresinde bir eksik ve bir ihtiyaç var bunun tespitini yaptık. Ilıca Yolumuzun sorumluluk alanımızdaki kısmını tamamladık. Şehrimizin önemli turizm noktalarından olan Ilıcamıza yeni müjdelerimiz var. Bölgedeki hamamı yeniliyoruz. Sezon hareketliliğinin düşmesinin ardından çalışmalara başlayacağız. Yine Ilıcamıza 5 yıldızlı bir otel kazandıracağız. Bu projemizi de bölgede bulunan 20 dönümlük alanda inşa edeceğiz. Yine belediyemizin hizmet birimlerinin yer alacağı bir Büyükşehir Ofisi’ni de bölgeye kazandıracağız. Bölgedeki tüm çalışmalarımız bu tesisimizden gerçekleşecek. Tüm çalışmalarımızın ilçemize, Ilıcamıza ve bölgede yaşayan hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen program Ilıca Mahallesi esnaf ziyaretleri ile sona erdi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız