Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Kapalı
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | ‘İlçemde İftar Var’ programının ilk durağı Türkoğlu olacak

‘İlçemde İftar Var’ programının ilk durağı Türkoğlu olacak

Kahramanmaraş’ta Ramazan ayının manevi atmosferini ve paylaşma kültürünü şehrin dört bir yanına taşımak için hayata geçirdiği “İlçemde İftar Var” programının bu yılki ilk durağı Türkoğlu olacak. 27 Şubat Cuma günü Türkoğlu İlçe Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek iftar programında binlerce vatandaş aynı sofrada buluşarak oruçlarını birlikte açacak.

Kahramanmaraş’ta Ramazan ayının manevi atmosferini ve paylaşma kültürünü şehrin dört bir yanına taşımak için hayata geçirdiği “İlçemde İftar Var” programının bu yılki ilk durağı Türkoğlu olacak. 27 Şubat Cuma günü Türkoğlu İlçe Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek iftar programında binlerce vatandaş aynı sofrada buluşarak oruçlarını birlikte açacak.

‘İlçemde İftar Var’ programının ilk durağı Türkoğlu olacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini ve paylaşma kültürünü şehrin dört bir yanına taşımaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesinin geçtiğimiz yıl ilk kez hayata geçirdiği ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören “İlçemde İftar Var” programı, bu yıl da aynı heyecan ve coşkuyla düzenlenecek. Ramazan’ın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu ilçelerde yaşatmayı hedefleyen programın bu yılki ilk durağı Türkoğlu olacak. 27 Şubat Cuma günü Türkoğlu İlçe Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek iftar programında binlerce vatandaş aynı sofrada buluşarak oruçlarını birlikte açacak.

Aynı sofrada binlerce gönül

Geleneksel Ramazan sofralarının samimiyetini ve paylaşma kültürünü ilçelere taşıyan “İlçemde İftar Var” programı, yalnızca bir iftar organizasyonu olmanın ötesinde; gönüllerin birleştiği, komşuluk bağlarının güçlendiği ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir buluşma niteliği taşıyor. Spor salonunda kurulacak geniş iftar sofralarında her yaştan vatandaş bir araya gelerek Ramazan’ın bereketini birlikte paylaşacak. Program kapsamında vatandaşlara iftar yemeği ikram edilirken, Ramazan’ın manevi iklimini yansıtan çeşitli etkinlikler de düzenlenecek. Böylece ilçe sakinleri hem aynı sofrada buluşmanın huzurunu yaşayacak hem de Ramazan akşamının manevi atmosferini birlikte teneffüs edecek.

Ramazan’ın bereketini ilçelere taşınıyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Ramazan ayının ruhuna uygun olarak paylaşma ve dayanışma kültürünü güçlendirmeyi hedefledikleri belirtilerek, bu özel buluşmaya tüm Türkoğlu halkı davet edildi. Açıklamada, “Ramazan’ın bereketini ve kardeşliğini hemşehrilerimizle aynı sofrada paylaşmak istiyoruz. Tüm ilçe sakinlerimizi gönül soframıza bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız