Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | İHH'dan ihtiyaç sahiplerine ramazan yardımı

İHH'dan ihtiyaç sahiplerine ramazan yardımı

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Kahramanmaraş İl Temsilciliği, ihtiyaç sahibi Türk ve Suriyeli aileleri yalnız bırakmıyor.

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Kahramanmaraş İl Temsilciliği, ihtiyaç sahibi Türk ve Suriyeli aileleri yalnız bırakmıyor.

İHH'dan ihtiyaç sahiplerine ramazan yardımı

Vakıf üyeleri, "Ramazanda umut var" sloganıyla başlatılan çalışma kapsamında ramazan ayı öncesi temin ettikleri 2 bin gıda kolisini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

İHH İnsani Yardım Vakfı Kahramanmaraş İl Temsilcisi Yusuf Bülbül, temin edilen yardımları asıl sahiplerine ulaştırmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Bülbül, gıda kumanyası dağıtımının yanında, Maraş çöreği, hurma, su ve cevizden oluşan küçük iftariyelik paketleri hazırladıklarını ve trafiğin yoğun olduğu bölgelerde dağıtım yaptıklarını ifade etti.

Vakfın gönüllüler aracılığıyla kent merkezi ve ilçelerde belirlediği yaklaşık 2 bin öksüz ve yetime ramazan ayı içerisinde alışveriş kartı ve bayramlık dağıtmayı hedeflediklerini aktaran Bülbül, 1000 çocuk için ise bayramlık alınacağını söyledi.

Bülbül, Kahramanmaraş İHH olarak bu yıl Gazze, Somali, Arakan, Azerbaycan, Arnavutluk, Yemen, Somali, Filistin, Suriye, Kosova, Kırım, Afganistan, Moro, Moritanya, Sierra Leone, Kırgızistan, Bosna Hersek, Peşova, Etiyopya, Sudan ve Brundi'de yaşam mücadelesi veren yetim çocuklara da yardım gönderdiklerini ve çalışmaların halen devam ettiğini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız