Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
30°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Gri Koç anlattı, Kahramanmaraşlı gençler büyük bir ilgiyle dinledi

Gri Koç anlattı, Kahramanmaraşlı gençler büyük bir ilgiyle dinledi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, eğitimci ve yazar Gri Koç’un katılımıyla gençlere yönelik çok değerli ve faydalı bir eğitim semineri düzenledi. Gençlerin sınav dönemindeki stresini azaltmak ve başarıya giden yolda rehberlik etmek amacıyla gerçekleştirilen program, yoğun katılımla dikkat çekti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, eğitimci ve yazar Gri Koç’un katılımıyla gençlere yönelik çok değerli ve faydalı bir eğitim semineri düzenledi. Gençlerin sınav dönemindeki stresini azaltmak ve başarıya giden yolda rehberlik etmek amacıyla gerçekleştirilen program, yoğun katılımla dikkat çekti.

Gri Koç anlattı, Kahramanmaraşlı gençler büyük bir ilgiyle dinledi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, gençlerin eğitimine yönelik desteklerine bir yenisini daha ekleyerek, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Eğitimci ve yazar Gökhan Müftüoğlu, bilinen adıyla Gri Koç, düzenlenen söyleşide gençlerle bir araya geldi. Gençlerin sınav dönemindeki stresini azaltmak ve başarıya giden yolda rehberlik etmek amacıyla gerçekleştirilen program, yoğun katılımla dikkat çekti. Söyleşi boyunca, sınav döneminin zorluklarıyla başa çıkmanın yollarını paylaşan Gri Koç, gençlere odaklanma, motivasyon ve doğru planlama konularında önemli tavsiyelerde bulundu. Eğitimde başarının tesadüf olmadığını vurgulayan Müftüoğlu, sistematik bir çalışma programı ve kararlılığın önemine dikkat çekti.

Salonda coşku ve memnuniyet

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ni dolduran yüzlerce genç, etkinliğe büyük ilgi gösterdi. Program boyunca hem keyifli anlar yaşandı hem de gençler, başarıya ulaşmanın yollarını öğrenme fırsatı buldu. Söyleşi sonrası Müftüoğlu’na sorular yönelten gençler, etkinliğin çok faydalı olduğunu ve duydukları memnuniyeti belirterek Büyükşehir Belediyesi ve Gri Koç’a teşekkür etti.

Gençler etkinlikten memnun kaldı

Katılımcılardan Bilgecan Demir, “Gri Koç’u sosyal medyadan takip ediyorum. Kendisini özellikle biz sınavlara hazırlanan öğrenciler için çok faydalı buluyorum. Bugün burada onunla buluşmak gerçekten çok özeldi” dedi. Cansu Hancıoğlu, “12. sınıf öğrencisiyim. Gri Koç’u sürekli takip ediyor ve paylaştığı bilgileri çok faydalı buluyorum. Onu yakından görmek ve dinleyebilmek çok mutlu etti” diye konuştu. Diğer bir katılımcı Melih Ramazanoğlu da, “12. sınıfa gidiyorum. Gri Koç’u sosyal medyadan takip ediyor ve videolarını büyük bir keyifli izliyorum. Çok bilgilendirici oluyor. Onu yakından görme fırsatı bulduk bugün. Bizleri Gri Koç’la buluşturduğu için Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraşlı gençlerle bir arada olmak mutluluk verici

Programa ilişkin değerlendirmelerde bulunan Gri Koç, “Kahramanmaraş’a ne zaman geleceğimi duyursam gençlerden çok güzel tepkiler alıyorum. Kahramanmaraş’a gelmek beni de çok mutlu ediyor. Hem bu güzel şehri bir kez daha görme hem de gençlere sınavlara hazırlıkla ilgili bilgiler aktarma fırsatı buluyoruz. Bugün de gençlerimizle sınavları ve hazırlık süreçlerini değerlendirdik. Yine çok faydalı bir eğitim olduğunu düşünüyorum. Bizleri Kahramanmaraşlı gençlerle buluşturan Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum” dedi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız