Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Gençlik Meclisi’nden minik yüreklere büyük dokunuş

Gençlik Meclisi’nden minik yüreklere büyük dokunuş

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, Dulkadiroğlu’ndaki Erkenez mahallesi Bulutoğlu Şehit İrfan Karabıçak İlkokulu’nda öğrencilere eğitici ve bir o kadar da eğlenceli etkinlik düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, Dulkadiroğlu’ndaki Erkenez mahallesi Bulutoğlu Şehit İrfan Karabıçak İlkokulu’nda öğrencilere eğitici ve bir o kadar da eğlenceli etkinlik düzenledi.

Gençlik Meclisi’nden minik yüreklere büyük dokunuş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, Dulkadiroğlu Erkenez mahallesinde bulunan Bulutoğlu Şehit İrfan Karabıçak İlkokulu’nu ziyaret ederek minik öğrencilerle unutulmaz bir gün geçirdi. Büyükşehir Belediyesi’nin Gezici Kütüphanesi ile birlikte düzenlenen ziyarette, Gençlik Meclisi üyeleri ilkokul öğrencileriyle bir araya geldi. Çocuklara kitap dağıtımı yapan üyeler, aynı zamanda onların kitaplara olan ilgisini artırmak için birebir iletişim kurdu. Mobil Kütüphane, öğrencilerin kitaplarla tanışmasını sağlayarak okuma alışkanlığını teşvik etti.

Doğaya bir fidan, geleceğe bir umut

Etkinlikte ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlattığı fidan dikimi kampanyası kapsamında öğrencilerle birlikte fidanlar toprakla buluşturuldu ve çocuklara doğa sevgisi ve çevre bilinci aşılandı. Minik ellerin toprakla buluştuğu anlarda, geleceğe dair umutlar da yeşerdi.

Genç arkadaşlarımızın heyecanına ortak olduk

Gerçekleştirilen etkinliğin renkli ve heyecanlı geçtiğini ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Mert Kar, “Yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması ile birlikte burada genç arkadaşlarımızın heyecanına ortak olduk. Gençlik Meclisi olarak okullarda başlatılan fidan dikme kampanyasına bizler de katkı sağlamak istedik. Aynı zamanda gençlerimizi Gezici Kütüphane ile de buluşturduk” dedi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız