Şubat ayı boyunca uzaktan eğitimle yapılan toplantıya katılmayan veya başarılı olamayan müfettişler, 18 Nisan 2025 tarihinde saat 10.00'da yapılacak olan yüz yüze eğitimde yer almak zorunda.
Eğitim ve değerlendirme süreci, katılımcıların yüz yüze veya uzaktan eğitim yöntemlerinden biriyle gerçekleştirilecek. Uzaktan eğitim yöntemine katılım zorunlu olup, eğitimde başarı sağlanamayanlar için yüz yüze toplantıya katılım bir gereklilik olarak belirtiliyor.
Katılmayan veya başarılı olamayan müfettişlerin, toplantıya katılana kadar tutanak düzenleme yetkilerinin askıya alınacağı bildirildi.
Eğitim ve değerlendirme toplantısının, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü binasında, Şehit 1. Sınıf Emniyet Müdürü Altuğ Verdi Konferans Salonu'nda yapılacağı açıklandı.
Fahri Trafik Müfettişlerinin, bu önemli toplantıya katılım göstermeleri gerektiği vurgulandı.
Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından tüm Fahri Trafik Müfettişlerine duyuruldu.