Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Az bulutlu
28°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | eTWİNNİNG 2020 projelerinde öğretmen ve okullar ödüllendirildi

eTWİNNİNG 2020 projelerinde öğretmen ve okullar ödüllendirildi

2020 yılında uyguladıkları eTwinning projeleri sonucunda Ulusal ve Avrupa Kalite Ödülü almaya hak kazanan öğretmen ve okulların belgeleri, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen tören ile takdim edildi.

2020 yılında uyguladıkları eTwinning projeleri sonucunda Ulusal ve Avrupa Kalite Ödülü almaya hak kazanan öğretmen ve okulların belgeleri, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen tören ile takdim edildi.

eTWİNNİNG 2020 projelerinde öğretmen ve okullar ödüllendirildi

İl Milli Eğitim Müdürlüğündeki belge takdim törenine İl Müdürü Yusuf Kahraman, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, öğretmenler ve okul yöneticileri katıldı.

Ulusal Destek Servisinin değerlendirmesi ile 2020 yılında Kahramanmaraş’ta yürütülen eTwinning projelerinin neticesinde 4 okul “eTwinning Okulu” etiketi, 21 öğretmen ise “Avrupa ya da Ulusal Kalite” etiketleriyle ödüllendirildi.

Törende konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Kahraman, 2007 yılından itibaren ARGE bölümü ile birlikte koordineli olarak yürütülmekte olan projeler ile ilgili: “Artık güzellikleri yaşamak üzere buradayız. Hakikaten emek verilip bu emeğin en güzel şekliyle sonuçlarının alındığını görmek, öğretmenler olarak bizler için gerçekten tarifi zor olan bir mutluluk. Bundan dolayı da her bir kardeşime her bir meslektaşıma gönülden teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Projeler için öğretmenlerin büyük fedakârlıklar ortaya koyduğunu ifade eden Kahraman: “Geceniz gündüzünüze girdi ama nihayetinde böyle güzel bir başarı ortaya çıktı. Bundan sonraki çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. İlimizi böyle güzel bir şekilde temsil ettiğiniz, bizlere bu gururu yaşattığınız için her birinize gönülden teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İl Millî Eğitim Müdürü Kahraman’ın konuşmasının ardından projelerde kalite ödülü almaya hak kazanan öğretmen ve okul yöneticilerine ödülleri takdim edildi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız