Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Bin kişilik dev koro Kahramanmaraş’ta Cumhuriyet konseri verecek

Bin kişilik dev koro Kahramanmaraş’ta Cumhuriyet konseri verecek

Türkiye Cumhuriyeti’nin 102’nci kuruluş yıl dönümü, Onikişubat Belediyesi’nin düzenleyeceği muhteşem bir konserle taçlanacak. Cumhuriyet’in 1000 Sesi Konseri, bin kişilik dev bir koronun sahne alacağı görkemli bir müzik şöleniyle Kahramanmaraş’ta vatandaşlara unutulmaz bir bayram coşkusu yaşatacak.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 102’nci kuruluş yıl dönümü, Onikişubat Belediyesi’nin düzenleyeceği muhteşem bir konserle taçlanacak. Cumhuriyet’in 1000 Sesi Konseri, bin kişilik dev bir koronun sahne alacağı görkemli bir müzik şöleniyle Kahramanmaraş’ta vatandaşlara unutulmaz bir bayram coşkusu yaşatacak.

Bin kişilik dev koro Kahramanmaraş’ta Cumhuriyet konseri verecek

Kültür ve sanata verdiği değerle kent yaşamına yeni bir soluk kazandıran Onikişubat Belediyesi, bu kez Cumhuriyet coşkusunu bin sesin gücüyle Kahramanmaraş’a yayacak.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen bu dev organizasyonla Onikişubat Belediyesi, kültür ve sanat alanındaki etkinliklerine bir yenisini daha eklerken, Cumhuriyet coşkusunu 7’den 70’e herkesin yüreğinde hissettirmeyi hedefliyor.

29 Ekim 2025 Çarşamba günü saat 15.00’te Merkez Spor Salonu’nda (Otogar Arkası) gerçekleştirilecek olan konser, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına anlam ve görkem katacak.

Dr. Öğretim Üyesi Ezgi Tekgül ve H. Oğuz Canlı yönetiminde sahne alacak dev koro, Cumhuriyet’in 102 yıllık gururunu yansıtan eserleri hep bir ağızdan seslendirecek. Türk milletinin birliğini, beraberliğini ve bağımsızlık ruhunu müzikle buluşturacak konser, izleyicilere hem duygusal hem de coşkulu anlar yaşatacak.

Başkan Toptaş’tan anlamlı davet

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, tüm vatandaşları Cumhuriyet’in 1000 Sesi Konseri’ne davet ederek şu ifadeleri kullandı: “Cumhuriyetimizin 102. yılını, bin sesin yankısıyla hep birlikte kutlayacağız. Bu özel konser, milletimizin ortak değerlerini, birlik ve beraberlik duygusunu en güçlü şekilde yansıtacak. Cumhuriyet, ortak sesimizdir; geleceğe umutla bakan yüzümüzdür. Tüm hemşehrilerimizi bu anlamlı programa davet ediyorum.”

Katılımın ücretsiz olduğu ‘Cumhuriyet’in 1000 Sesi Konseri’ne tüm halkımız davetlidir.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız