Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Belediye Başkanı Okay: Mevcut Pazar yerleri de bir bir iyileştirilecek

Belediye Başkanı Okay: Mevcut Pazar yerleri de bir bir iyileştirilecek

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, semt pazarlarını ziyaret ederek esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Başkan Okay, her fırsatta vatandaşla bir araya geldiklerini hatırlattı.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, semt pazarlarını ziyaret ederek esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Başkan Okay, her fırsatta vatandaşla bir araya geldiklerini hatırlattı.

Belediye Başkanı Okay: Mevcut Pazar yerleri de bir bir iyileştirilecek

İlçede ihtiyaç duyulan alanlara yeni semt Pazar yerleri oluşturduklarını hatırlatan Başkan Okay, mevcut Pazar yerlerinin de bir bir iyileştirildiğini dile getirdi. Pazar esnafının en büyük sorununun yazın sıcaktan, kışın ise soğuktan korunamamak olduğunu aktaran Başkan Okay, bu soruna çözüm olarak Pazar yerlerini kapalı hale getirdiklerini söyledi.

Başkan Okay, Pazar esnafını ziyareti ve alışverişi sonrasında yaptığı konuşmasında: “Bulduğumuz ilk fırsatta semt pazarı esnafımızla bir araya geliyoruz. Onların sorunlarını dinliyoruz ve çözümler üretiyoruz. Bu sorunların başında gelen kapalı semt pazarı sorununu bölgemizde çözüme kavuşturma adına çalışmalar yaptık. Namık Kemal, Doğukent ve Bahçelievler Pazar yerlerimizi kapalı hale getirdik. Divanlı mahallemiz için de başlattığımız çalışma tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah kısa sürede orası da faaliyete geçecek. Pazar esnafımız yazın sıcaktan, kışın ise soğuktan korunacak. Bunun dışında pazarda alışveriş yapan vatandaşlarımızla da hasbihal ediyoruz. Onların memnuniyeti bizleri ayrıca mutlu ediyor.” İfadelerine yer verdi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız