Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Parçalı bulutlu
32°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Başkan Güngör, sanayi sitesinin yatırımlarla büyüdüğünü söyledi

Başkan Güngör, sanayi sitesinin yatırımlarla büyüdüğünü söyledi

Küçük Sanayi Sitesi’nde oda başkanları ve esnaflarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ‘Burada hamdolsun her geçen yıl büyüyen bir sektör var. Hem yeni yerleşke, hem de alt ve üstyapı yatırımlarıyla istihdamın artmasını hedefliyoruz. Öngördüğümüz 50 Milyon TL’lik yatırımın büyük bölümünü gerçekleştirdik.

Küçük Sanayi Sitesi’nde oda başkanları ve esnaflarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ‘Burada hamdolsun her geçen yıl büyüyen bir sektör var. Hem yeni yerleşke, hem de alt ve üstyapı yatırımlarıyla istihdamın artmasını hedefliyoruz. Öngördüğümüz 50 Milyon TL’lik yatırımın büyük bölümünü gerçekleştirdik.

Başkan Güngör, sanayi sitesinin yatırımlarla büyüdüğünü söyledi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Küçük Sanayi Sitesi’nde oda başkanları ve esnaflarla bir araya geldi. Burada esnaflarla sohbet eden Başkan Güngör ziyaret programı sonrası, “Günümüze Sanayi Sitemizdeki esnaflarımızla bir araya gelerek başladık. Ben öncelikle güler yüzleri ve muhabbetleri için hem oda başkanlarımıza hem de esnafımıza teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş'ın küçük sanayi sitesi olarak adlandırılan bu alan gerçekten artık küçük değil, her yıl yatırımlarla daha da büyüyor” ifadelerini kullandı.

50 Milyon TL üzerinde yatırım

Açıklamasının devamında hayata geçen yatırımları değerlendiren Başkan Güngör, “Bölgemizde yeni bir yerleşke alanımız var. Orası faaliyete geçtiğinde burada inşallah daha fazla bir istihdam imkânı olacak. Ciddi bir altyapı çalışması yapıyoruz. Şu ana kadar 50 Milyon TL’nin üzerinde bir yatırım öngördük. Bunun da büyük bir kısmını gerçekleştirdik. İnşallah 2022 yılında yeni yerleşke alanımızın kanalizasyon, içmesuyu altyapısı ve yollarını bitirmiş olacağız. Ana girişte de bir iyileştirme yaptık. Bugün esnafımızın taleplerini aldık, inşallah onları da bir program dâhilinde tamamlamış olacağız” diye konuştu. 

Başkan Güngör’e teşekkür

Ziyaret programı sonrası konuşan Kahramanmaraş Teknik Makina ve Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Muzaffer Çil ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin beye ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Adı küçük ama içerisinde çok büyük şeyler barındıran bir sanayimiz var. Burada Nuri Arıkan Caddesi altyapısı yenilendi, yeni yerleşkemizde çalışmalar sürüyor. 2022’de inşallah ihtiyaçlarımız büyük ölçüde karşılanmış olacak. Hem esnafımız rahatlayacak, hem de yeni istihdama katkı sağlanacak” cümlelerini kaydetti.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız