Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Ali Çam, ‘15 Temmuz, milletin zaferi, demokrasinin dönüm noktasıdır’

Ali Çam, ‘15 Temmuz, milletin zaferi, demokrasinin dönüm noktasıdır’

AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali Çam, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Türk milletinin bağımsızlık ve demokrasi uğruna verdiği tarihi direnişi bir kez daha vurguladı.

AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali Çam, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Türk milletinin bağımsızlık ve demokrasi uğruna verdiği tarihi direnişi bir kez daha vurguladı.

Ali Çam, ‘15 Temmuz, milletin zaferi, demokrasinin dönüm noktasıdır’

Başkan Çam, 15 Temmuz 2016’da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı liderliği, aziz şehitlerin fedakârlığı ve milletin güçlü iradesi sayesinde bertaraf edildiğini hatırlattı.

AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali Çam, Kahramanmaraş halkının da 81 ilde olduğu gibi meydanları doldurarak, devlete ve demokrasiye sahip çıktığını ifade ederek şunları söyledi, “15 Temmuz 2016 tarihinde, hain FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi; milletimizin iradesi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ve aziz şehitlerimizin fedakârlıklarıyla bertaraf edilmiştir.

O gece; tankların karşısına sadece inancını, yüreğini ve bayrağını alarak çıkan milletimiz, Türkiye’nin bir sömürge devleti olmayacağını, iradesinin çiğnenmeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir.

Bu karanlık gecede şehrimizdeki vatandaşlarımız  tıpkı 81 ilimizde olduğu gibi meydanları doldurarak demokrasiye, devlete ve bayrağına sahip çıkmıştır. O gece sokaklara çıkan her bir hemşehrimize şükranlarımızı sunuyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum.

AK Parti olarak, her zaman milli iradenin yanında durduk, durmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız. Bu vesileyle bir kez daha diyoruz ki: "Türkiye geçilmez, millet yenilmez!"”
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız