Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü düzenlenen programla kutlandı

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü düzenlenen programla kutlandı

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Şehit Hakan Duyğal Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi’nde program düzenlendi.

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Şehit Hakan Duyğal Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi’nde program düzenlendi.

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü düzenlenen programla kutlandı

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü ziyaretleri kapsamında Şehit Hakan Duyğal Huzurevi’nde yaşlı vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Kıymetli çınarlarımız ile bol muhabbetli bir gün geçirdik. Dün ile bugün arasındaki köprülerimizin tecrübelerinden faydalanarak yarınlarımızı inşa ediyoruz. Saygıyla ellerinizden öpüyorum” diye konuştu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

Şehit Hakan Duyğal Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen program, Başkan Hayrettin Güngör ve eşi Leyla Güngör ile, Vali Ömer Faruk Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun’un yaşlılara çiçek takdimiyle başladı. 

Huzurevindeki vatandaşlarla yakından ilgilenen heyet, huzurevi sakinlerinden Ali Çınarlıdere’ye de doğum günü sürprizi yaparak, ailesi ile de görüntülü görüşme gerçekleştirdi. Müzik dinletisi ile devam eden program sonunda konuşan Başkan Güngör, “Kıymetli çınarlarımız ile bol muhabbetli bir gün geçirdik. Dün ile bugün arasındaki köprülerimizin tecrübelerinden faydalanarak yarınlarımızı inşa ediyoruz. Saygıyla ellerinizden öpüyorum” diye konuşurken, Vali Coşkun ise, “Kıymetli büyüklerimizle bir kez daha bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamlı gün dolayısıyla bizler de büyüklerimizi ziyaret edip halini hatırını sorduk ve hayır dualarını almaya çalıştık. Çok şükür huzurevinde konuk ettiğimiz büyüklerimizin sağlık durumu ve moral motivasyonları gayet iyi durumda. Yaşlılar gününüzü tekrar kutluyor, sağlıklı ve hayırlı ömür temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız